aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Πάμπος Χατζημιχαήλ κέρδισε το «Κύπελλο Κερύνειας»

Ο Πάμπος Χατζημιχαήλ κέρδισε το «Κύπελλο Κερύνειας»

Ο νεαρός Πάμπος Χατζημιχαήλ, της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου, που αγωνίζεται στη Δ’ κατηγορία του σπόρτιγκ, ήταν ο μεγάλος νικητής του πρωταθληματικού αγώνα για το «Κύπελλο Κερύνειας» που έγινε την περασμένη Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου Κύπρου – Λάκης Ψημολοφίτης. Ο αγώνας, τον οποίο αθλοθέτησε η εταιρία REAL GAME, αντιπρόσωποι των όπλων RENATO GAMBA και FAUSTI, ήταν ο έκτος του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ και ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του σκοπευτή της ΣΚΟΚΕΡ αείμνηστου Φάνου Ενταφιανού.

Παρά τις συνθήκες καύσωνα που επικρατούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, εντούτοις αρκετοί σκοπευτές σημείωσαν εξαιρετικά αποτελέσματα, με πρώτο και καλύτερο βέβαια το νικητή Πάμπο Χατζημιχαήλ που πέτυχε 95/100! Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι οι τρεις πρώτοι νικητές στη γενική κατάταξη, είναι αθλητές που αγωνίζονται στην Δ’ κατηγορία του σπόρτιγκ (ανένταχτοι). Πίσω από το νικητή, τερμάτισαν οι Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (ΣΚΟΛΕΥ) με 93/100 και Μιχάλης Χριστοδουλίδης (ΣΕΛ) με 92/100.

Στην Α’ κατηγορία κέρδισε ο Νεόφυτος Σιαλής της ΣΚΟΑΜ με 91/100, ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα ο Μιχάλης Ανδρέου του ΣΚΟΛΑΡ ήταν ο νικητής στη Β’ κατηγορία. Ο Ματθαίος Αρμεύτης της ΣΚΟΛΕΜ με 83/100 ήταν πρώτευσε στην Γ’ κατηγορία και ο νεαρός Βαρνάβας Θεοδώρου της ΣΕΛ στους έφηβους με 66/100, ενώ στους βετεράνους και στους σούπερ βετεράνους κέρδισαν οι αθλητές της ΣΚΟΛΕΥ Γιάννος Νεοφύτου (84/100) και Ευάγγελος Καραβόλιας (77/100).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ