aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Αμμοχώστου»

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Αμμοχώστου»

Ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα κόμπακ για το «Κύπελλο Αμμοχώστου», μετά από ένα συναρπαστικό μπαράζ με τον διεθνή σκοπευτή της ΣΚΟΛΕΜ Ντίνο Κωνσταντίνου, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και τον τελευταίο δίσκο!

Οι δυο μονομάχοι, βρέθηκαν ισόβαθμοι στους 100 δίσκους του αγώνα με 98 επιτυχίες, για να οδηγηθούν σε αγώνα μπαράζ που κρίθηκε στον 225ο δίσκο, όπου ο Κωνσταντίνος εξασφάλισε τη νίκη με 24 επιτυχημένες βολές, έναντι 23 του αντιπάλου του!

Ο αγώνας για το «Κύπελλο Αμμοχώστου» ήταν ο δεύτερος του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος σκοποβολής ΟΠΑΠ κι έγινε στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας με το νέο σύστημα «ONLINE» της Διεθνούς Ομοσπονδίας FITASC, με αθλοθέτη τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα. Οι συμμετοχές στον αγώνα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, με 172 σκοπευτές σε όλες τις κατηγορίες.

Στην κατηγορία των εφήβων νικητής αναδείχθηκε ο νεαρός Ανδρόνικος Ξύστρος του ΣΚΟΛΑΡ με 80/100, ενώ στους σένιορς πρώτευσε ο Αντώνης Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΜ με 89/100 και στους βετεράνους ο Δημήτρης Λόρδος της ΣΚΟΑΜ με 86/100. Την πρώτη θέση στη Β’ κατηγορία εξασφάλισε ο Ανδρέας Κλαγγίδης της ΣΚΟΚΕΡ με 94/100, στη Γ’ κατηγορία πρώτευσε ο Ανδρέας Ανδρέου της ΣΕΛ με 93/100, ενώ στη Δ’ κατηγορία κέρδισε ο Ανδρέας Ζαλούμης του ΣΚΟΛΑΡ με 94/100.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ