aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΚΟΑ συγχαίρει τους αθλητές μας

Ο ΚΟΑ συγχαίρει τους αθλητές μας

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει θερμά τους αθλητές μας στο Στίβο, στη Σκοποβολή και στο Μπήτς που κατέκτησαν χρυσό, αργυρό και χάλκινο μετάλλιο στην 4η μέρα των 18ων Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης (ΑΜΚΕ) στο Μαυροβούνιο.

Στο Στίβο, στο ύψος οι Κυριάκος Παμπακάς, Αγγελική Αθανασοπούλου, Ανδρονίκη Λαδά, Αλεξάντερ Μπίτσι, Λογγίνος Αχιλλέως και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 γυναικών κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Αργυρό μετάλλιο πήραν οι Κυριάκος Ιωάννου, Νταγκμάρα Χαντζίλι και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400 ανδρών. Το χάλκινο μετάλλιο οι Πάρις Μπατζαβάλης, Σταύρος Αυγουστίνου και Γρηγόρης Νικολάου και και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400 γυναικών.

Στη Σκοποβολή (αεροβόλο τυφέκι) οι Ανδρέας Χαραλάμπους κσι Μαριλένα Κωνσταντίνου κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο.

Στο Μπιτς Βόλεϊ γυναικών οι Μαριώτα Αγγελοπούλου και Ζωή Κωνσταντοπούλου κατέκτησαν πανηγυρικά αήττητες το χρυσό μετάλλιο, ενώ στους άνδρες οι Αντώνης Λιοτατής και Γιώργος Χρυσοστόμου πήραν το αργυρό μετάλλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ