aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝικητής στα «Τάνεια» ο Τ/κ Νιχάτ Ακτερζί!

Νικητής στα «Τάνεια» ο Τ/κ Νιχάτ Ακτερζί!

Ο Τουρκοκύπριος διεθνής σκοπευτής της ΣΚΟΑΜ Νιχάτ Ακτερζί ήταν ο μεγάλος νικητής στον τρίτο φετινό αγώνα τραπ του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ!

Ο αγώνας ήταν για το «Κύπελλο Λεμεσού – Τα Τάνεια» κι έγινε στο διεθνές σκοπευτήριο της Λεμεσού και όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του τέως διεθνούς σκοπευτή και αξιωματούχου της ΣΚΟΚ και της ΣΚΟΛΕΜ, αείμνηστου Περικλή Τάνου.

Στη διάρκεια της τελετής βράβευσης των διακριθέντων, η οικογένεια του τιμώμενου απένειμε στη μνήμη του τιμητική πλακέτα στον νικητή. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Νικόλας Κυριάκου της ΚΟΛΕΜ και το χάλκινο μετάλλιο ο Άδωνης Μυλωνάς της ΣΚΟΛΕΥ. Στην 4η θέση περιορίστηκε ο Ανδρέας Μαρκής της ΣΚΟΕΠΑ, στην 5η ο Φειδίας Σαββίδης της ΣΚΟΛΕΜ και στην 6η ο Γιάννης Αηλιώτης της ΣΚΟΕΠΑ.

Ο Γιάννης Αηλιώτης εξασφάλισε την πρώτη θέση στη β’ κατηγορία του τραπ, στους εφήβους πρώτευσε ο Ξένιος Χατζηδάκης της ΣΚΟΛΕΥ και στους βετεράνους ο Τουρκοκύπριος Κεμάλ Γκιουρσέλ της ίδιας οργάνωσης.

Η πρωταθλήτριά μας Γεωργία Κωνσταντινίδου της ΣΚΟΛΕΥ έκανε 3 στις 3 τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα. Τέλος στο παραολυμπιακό τραπ, ο Νεόφυτος Νικολάου, επίσης της ΣΚΟΛΕΥ, πήρε τη νίκη με καλύτερη τελευταία πούλα από τον δεύτερο Ραφαήλ Μαρκουλλή της ΣΚΟΛΑΡ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ