aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜεγάλη νίκη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου

Μεγάλη νίκη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου

Άνετα επικράτησε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και το 35-18 αποδεικνύει του λόγου το αληθές, στο πλαίσιο του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Αντρών 2019-20. Σε πολύ ψηλές στροφές από πλευράς νικητών κινήθηκε το παιγνίδι, αφού ενδεχόμενη νίκη θα τους έβαζε καλά μπροστά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και αυτό επιδίωξαν από πολύ νωρίς.

Μπαίνοντας δυνατά στον αγώνα και επωφελούμενοι την άμυνά τους, με γρήγορες και εύστοχες επιθέσεις κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, κλείνοντας με σχετική ευκολία το ημίχρονο με 20-11.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε και πάλι εξ ολοκλήρου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, οι παίκτες του οποίου σε καμία περίπτωση δεν έριξαν τους ρυθμούς τους. Αποκλείοντας οποιαδήποτε επιθυμία των αντιπάλων για αντίδραση και συνεχίζοντας να αγωνίζονται με εντυπωσιακό τρόπο, κατάφεραν να πάρουν πολύ μεγάλη νίκη, κάνοντας σημαντικότατο βήμα για την κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου τα τελευταία χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ