aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜεγάλες στιγμές για τον αθλητισμό στο πρώτο Kayak Night Sprint Regatta

Μεγάλες στιγμές για τον αθλητισμό στο πρώτο Kayak Night Sprint Regatta

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το πρώτο Kayak Night Sprint Regatta! Η πρωτοποριακή, για τα παγκόσμια δεδομένα διοργάνωση ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με μεγάλη επιτυχία!

Μία ιδέα για μια νέα, τολμηρή αθλητική εκδήλωση που δεν έγινε ποτέ πριν ανά το παγκόσμιο υλοποιήθηκε κι αγκαλιάστηκε από ντόπιους και ξένους αθλητές! Πρώτα απ’ όλους αγκαλιάστηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κανό-Καγιάκ, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού κι από τον Πρεσβευτή της Διοργάνωσης, τον τρεις φορές χρυσό και μία αργυρό Ολυμπιονίκη Zoltan Kammerer!

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και τη φιλοξενία της Μαρίνας Λεμεσού και του προσωπικού της, έφεραν εις πέρας την παγκόσμια αυτή διοργάνωση! Πέραν των 70 αθλητών από 7 χώρες έλαβαν μέρος και πρόσφεραν στιγμές συγκίνησης και αδρεναλίνης στο κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες 100 μέτρων το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής.

Μεγάλα αστέρια των αγώνων οι Ολυμπιονίκες Zoltan Kammerer, Tamas Kulifai, David Toth και οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Kos Benedek, Attila Jámbor, Victoria Nagy και Korsós Zsófia που τίμησαν με τη συμμετοχή τους το πρώτο Kayak Night Sprint Regatta!

Με την παρουσία τους τίμησαν επίσης τη διοργάνωση: Ο Δήμαρχος Λεμεσού κος Νίκος Νικολαΐδης, ο Δήμαρχος Γερμασόγειας κος Κυριάκος Ξυδιάς, ο πρόεδρος του ΔΣ του ΚΟΑ κος Ανδρέας Μιχαηλίδης όπως και τα μέλη του ΔΣ του ΚΟΑ κος Ανδρέας Μυλωνάς και κος Στέλιος Στυλιανού, ο δημοτικός σύμβουλος Λεμεσού και πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού κος Λοΐζος Μαυρουδής και ο δημοτικός σύμβουλος Λεμεσού κος Απόστολος Ψαράς.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος από Κύπρο κι εξωτερικό, τους χορηγούς και επίσημους υποστηρικτές της διοργάνωσης και τους εθελοντές για την πολύτιμη τους βοήθεια και υποστήριξη! Τα αποτελέσματα των αγώνων της πρωινής κούρσας 2χλμ και των βραδινών sprints μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Χρυσοί χορηγοί: Limassol Marina και ξενοδοχείο TSANotel.
Ασημένιος χορηγός: Scaffolding Solutions and Services Ltd.
Χάλκινοι Χορηγοί: Medochemie, Sponser Cyprus, DIMCO και Famous Sports.
Επίσημοι υποστηρικτές: Υφυπουργείο Τουρισμού, Λεμέσια και Διάσωση Ζωής Πρώτοι Βοηθοί.
Χορηγός Επικοινωνίας: Goal Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ