aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚυπριακές επιτυχίες στο «Κύπελλο Ταλέντων 2017»

Κυπριακές επιτυχίες στο «Κύπελλο Ταλέντων 2017»

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο οι διεθνείς αγώνες «Κύπελλο Ταλέντων 2017», με το ρεκόρ των 65 συμμετοχών από 14 χώρες. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από το Σωματείο Ξιφασκίας Λεμεσού, υπό την αιγίδα του ΚΟΑ και της ΚΟΞ. Οι αγώνες έγιναν σε 6 κατηγορίες και αφορούσαν αγόρια και κορίτσια ηλικιών μέχρι 11, μέχρι 14 και μέχρι 17 ετών. Το Σωματείο Ξιφασκίας Λεμεσού συμμετείχε συνολικά με  24 αθλητές, ενώ το «παρών» τους έδωσαν και αθλητές από τα σωματεία «Μέγας Αλέξανδρος» και «Μονομάχοι Λευκωσίας».

Παρά τις «δυνατές» παρουσίες αθλητών από Ουκρανία, Ρουμανία και Βουλγαρία, ο Εθνικός μας ύμνος ακούστηκε μια φορά, με συνολικό απολογισμό μεταλλίων για τους Κύπριους αθλητές, ένα χρυσό – Εμμανουηλίδης Αλέξανδρος (-11χρ), δύο  αργυρά – Θεοχάρους Αλέξανδρος (-17χρ), Παυλίδης Σταύρος (-11χρ) και δύο χάλκινα – Κωνσταντίνου Στέφανος (-17χρ), Χαραλάμπους Αρτέμιος (-11χρ).

Η διοργάνωση των αγώνων ήταν άρτια, τόσο σε οργανωτικό αλλά και τεχνικό επίπεδο, εφάμιλλη ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πολύτιμη βοήθεια οι εθελοντές κάθε ηλικίας που πρόσφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους θυσιάζοντας χρόνο για να πετύχει αυτή η διοργάνωση.

Στους αγώνες παρευρέθηκαν και απένειμαν έπαθλα εκ μέρους της ΚΟΕ ο κ. Δαμιανός Χατζηδαμιανού, εκ μέρους του Δήμου Λεμεσού ο Λοΐζος Μαυρουδής, εκ μέρους της ΚΟΞ ο πρόεδρος Γιάννης Χατζηαράπης, η αντιπρόεδρος Άντρη Νικολέττου και ο γεν. γραμματέας Εμμανουηλίδης Παναγιώτης, ενώ εκ μέρους του Ανωτάτου Συμβουλίου Εθνικής Φρουράς παρευρέθηκε ο αντισυνταγματάρχης Κωνσταντίνος Καλός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ