aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΑ: Συγχαίρει την Κυπριακή Ολυμπιακή ομάδα

ΚΟΑ: Συγχαίρει την Κυπριακή Ολυμπιακή ομάδα

Τώρα που τα λαμπερά φώτα και τα χρώματα των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο έσβησαν, είναι η ώρα της αξιολόγησης. Και έμεινε να μας φωτίζει η λάμψη των αθλητών μας που υπερβαίνοντας εαυτόν έδειξαν σε όλο τον κόσμο ότι η ψυχή μας είναι μεγαλύτερη του μεγέθους της πατρίδας μας. Απέδειξαν ότι η σκληρή, μεθοδική και συλλογική προσπάθεια μπορεί να φέρνει εκπληκτικά αποτελέσματα. Τίμησαν και πρόβαλαν την Κύπρο με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, ευχαριστεί  και συγχαίρει τους αθλητές για τη σκληρή και συγκροτημένη τους προσπάθεια, τις οικογένειες τους για την απαραίτητη στήριξη, τους προπονητές για την επαγγελματική καθοδήγηση, τις  Ομοσπονδίες τους για τη βοήθεια, τους χορηγούς για την οικονομική ενίσχυση, την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για την άψογη οργάνωση της αποστολής, αλλά και την Πολιτεία που μέσω των αθλητικών σχεδιασμών της διαχρονικά ενισχύει την προσπάθεια.

Είναι αναμφίβολα η καλύτερη συνολική παρουσία της Κύπρου από το 1980, που συμμετέχουμε σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Από τους δεκαπέντε αθλητές που ρίχτηκαν στη «μάχη», οι έξι προκρίθηκαν στον τελικό του αγωνίσματος τους και αυτό λέει πολλά. Παράλληλα καταδεικνύει ότι το μέλλον του Κυπριακού Αθλητισμού, είναι ευοίωνο. Ο έπαινος και τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους αθλητές μας για τις ξεχωριστές αγωνιστικές τους προσπάθειες.

RIO

Σε μια εποχή που η κοινωνία μας ψάχνει και χρειάζεται νέα κατεύθυνση, μαζί με τους αθλητές μας, ως πρότυπα αξιών και ήθους, μπορούμε να την εμβολιάσουμε για να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον και προοπτική. Οι πανανθρώπινες αξίες και αρχές του Ολυμπισμού και γενικότερα του αθλητισμού εάν καταφέρουμε να εφαρμοστούν στην καθημερινότητα θα απαλλαγούμε από πολλά αδιέξοδα.

Με προστάριδες τους αθλητές μας και όλους τους ανθρώπους του υγιούς αθλητισμού, καλούμε όλους όπως επιστρατευτούμε σε ένα μαζικό κίνημα επαναφοράς των πανανθρώπινων αθλητικών αξιών και ηθών ως αντίδοτο της κατάπτωσης και διαφθοράς που ταλαιπωρεί την κοινωνία μας.

Οι επιτυχίες των αθλητών μας, δίνουν ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο στον αθλητισμό του τόπου μας. Οι αθλητές μας, με τις επιτυχίες τους, πιστοποίησαν ότι ο Αθλητισμός είναι ο καλύτερος Πρεσβευτής της χώρας στο διεθνή χώρο.

Ο ΚΟΑ εύχεται στους αθλητές μας ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, οι οποίες θα  τους καθιερώσουν ακόμη πιο ψηλά στο διεθνή αθλητικό χώρο και που θα αντανακλούν και στον Κυπριακό Αθλητισμό. Η στήριξη και βοήθεια του Κυπριακού Οργανισμού προς αυτούς είναι δεδομένη και τους εύχεται κάθε πρόοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ