aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΑ: Ο αντιπρόεδρος στη Διυπουργική Σύνοδο της Κοινοπολιτείας στο Ρίο

ΚΟΑ: Ο αντιπρόεδρος στη Διυπουργική Σύνοδο της Κοινοπολιτείας στο Ρίο

Ο Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Δημήτρης Λεοντής εκπροσώπησε τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή στην 8η Διυπουργική Σύνοδο των Υπουργών Αθλητισμού της Κοινοπολιτείας που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Ζανέιρο στις 4 Αυγούστου 2016.

Η Σύνοδος ασχολήθηκε με θέματα που απασχολούν τον Παγκόσμιο Αθλητισμό και συγκεκριμένα, ότι ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει Φορέα διαρκούς και βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης για τα κράτη μέλη της Κοινοπολιτείας. Επίσης τη θετική σχέση μεταξύ άσκησης και υγείας και την αναγκαιότητα να προστατευτεί η ακεραιότητα στον αθλητισμό.

Ο Λεοντής επισκέφθηκε την Κυπριακή Αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και παρέστη στην τελετή υποδοχής της αποστολής στο Ολυμπιακό Χωριό. Παρέστη επίσης στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στις 5 Αυγούστου στο στάδιο Μαρακανά του Ρίο. Τέλος παρακολούθησε από κοντά αγώνες αρκετών αθλητών μας και τους συγχάρηκε για τις προσπάθειες που κατέβαλαν.

Στο περιθώριο της τελετής έναρξης είχε σημαντικές επαφές με αρκετούς παράγοντες του Αθλητισμού διαφόρων χωρών, με τους οποίους συζήτησε θέματα διμερών σχέσεων.

IMG_0121

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ