aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΑ: Επιβράβευσε τους πρωταθλητές-φοιτητές με το σχέδιο υποτροφιών

ΚΟΑ: Επιβράβευσε τους πρωταθλητές-φοιτητές με το σχέδιο υποτροφιών

Ο Πρόεδρος του  Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης στην παρουσία και των υπολοίπων μελών του ΔΣ, επιβράβευσε με το σχέδιο υποτροφιών τους πρωταθλητές-φοιτητές που είναι ενταγμένοι στο σχέδιο υψηλής επίδοσης του ΚΟΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Η τελετή έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 και οι δικαιούχοι αθλητές που παρευρέθηκαν ήταν: Κωνσταντίνα Νικολάου (σκοποβολή), Δέσποινα Πηλαβάκη (τάε κβο ντο), Άντρη Χριστοφόρου (ποδηλασία) και Χρίστος Δημητρίου (στίβος).

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ αφού συγχάρηκε τους πρωταθλητές είπε ότι ο Οργανισμός έχει αυτό το σχέδιο υποτροφιών για τους αθλητές μας, το οποίο θέλουμε να συνεχίσουμε αφού αποτελεί μια σημαντική βοήθεια στους αθλητές που βρίσκονται σε ψηλό επίπεδο για να έχουμε και περισσότερες επιτυχίες.

«Ήδη έχουμε ένα μέλος εδώ που εξασφάλισε το όριο πρόκρισης και θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020, ενώ ευχήθηκε όπως στη συνέχεια το πετύχουν και άλλοι. Παράκληση μας είναι να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας λόγω και της Ολυμπιακής χρονιάς. Αυτό ενδιαφέρει τόσο εσάς, αλλά και τον ΚΟΑ ως την ανώτατη αθλητική αρχή του τόπου, την πολιτεία καθώς και την πατρίδα. Εμείς θα σας παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον και να ξέρετε ότι είμαστε πάντοτε δίπλα σας για κάθε βοήθεια και στήριξη».

Στην τελετή τονίστηκε επίσης ότι από τη σημερινή επιβράβευση βγαίνουν και τα σωστά μηνύματα, ότι η ακαδημαϊκή πορεία και η αγωνιστική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου μπορούν να συνδυαστούν άψογα. «Το να έχουμε σήμερα τέσσερεις αθλητές υψηλής επίδοσης που συνεχίζουν την ακαδημαϊκή τους μόρφωση, είναι ένα σημαντικό μήνυμα προς την ευρύτερη κοινωνία, καθώς και στους γονείς».

Οι τρείς πρωταθλήτριες μας και ο πρωταθλητής μας με τη σειρά τους, ευχαρίστησαν τον ΚΟΑ για τη βοήθεια και στήριξη, τονίζοντας ότι το σχέδιο υποτροφιών, τους βοηθά σημαντικά  για να συνεχίζουν τον πρωταθλητισμό και παράλληλα την ακαδημαϊκή τους πορεία. Είπαν επίσης, ότι αυτή την Ολυμπιακή χρονιά θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για ραντεβού στο Τόκιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ