aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚλείδωσε η 4άδα του Final 4 στο κύπελλο ανδρών χάντμπολ

Κλείδωσε η 4άδα του Final 4 στο κύπελλο ανδρών χάντμπολ

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκαν οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Παρνασσός και Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κλείδωσαν τα τέσσερα εισιτήρια του φετινού Final 4 κερδίζοντας και στους επαναληπτικούς αγώνες τις αντιπάλους τους.

Οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν το ΘΟΪ Αυγόρου (38-19), ο Παρνασσός επικράτησε του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς (33-20), το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ξεπέρασε επίσης άνετα το εμπόδιο του Μαυρομμάτη (41-22), ενώ η Ανόρθωση σφράγισε την είσοδο της στην 4άδα αφού επιβλήθηκε του Προοδευτικού (28-21).

Το διήμερο 14-15 Μαΐου θα διεξαχθεί το φετινό Final 4 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». Ο ΑΠΟΕΛ στον πρώτο ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, ενώ μεγάλο ντέρμπι θα έχουμε και στον 2ο ημιτελικό με τον πρωταθλητή Παρνασσό να τίθεται αντιμέτωπος με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Αξίζει να αναφέρουμε πως το Final 4 Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών θα είναι και φέτος τηλεοπτικό από την CytaVision, τον επίσημο τηλεοπτικό συνεργάτη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ