aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚαταστατική, ετήσια Γενική-Εκλογική Συνέλευση

Καταστατική, ετήσια Γενική-Εκλογική Συνέλευση

Καλούνται όλα τα μέλη της Σκοπευτικής Οργάνωσης Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου, που φέτος είναι και Εκλογική και θα γίνει την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ. στο οίκημα της ΣΚΟΕΠΑ, στο σκοπευτήριο Παραλιμνίου. Της Ετήσιας Γενικής, θα προηγηθεί Καταστατική Συνέλευση για τροποποίηση άρθρων του Καταστατικού της Οργάνωσης.

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι: Λογοδοσία του προέδρου, ταμειακή έκθεση, έγκριση πεπραγμένων και Λογαριασμών, διάφορα, αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, για τριετή θητεία.

Όσα μέλη ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ., παρακαλούνται όπως υποβάλουν γραπτώς την υποψηφιότητά τους, μέχρι την Κυριακή 21 Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ. Έντυπα υποβολής υποψηφιότητας, υπάρχουν στα γραφεία της Οργάνωσης, απ’ όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ