aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚαράτε: Ετήσια τελετή βράβευσης (pics)

Καράτε: Ετήσια τελετή βράβευσης (pics)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στις 14 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:00, στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο η ετήσια τελετή βράβευσης των αθλητών και αθλητριών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε, για την αγωνιστική περίοδο 2016.

Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι αθλητές/τριες οι οποίοι κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις σε Παγκύπρια Πρωταθλήματα καθώς και τις πρώτες και δεύτερες θέσεις σε διεθνείς αγώνες .

Στην τελετή απεύθυναν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Ντίνος Μιχαηλίδης και ο Πρόεδρος της ΚΟΚΑ, Ανδρέας Αρχιμήδης, ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον μεγάλο αριθμό συμμετοχών των αθλητών/τριών (1100 αθλητές/τριες) στις Παγκύπριες διοργανώσεις που αποτελεί ρεκόρ για την Ομοσπονδία Καράτε.

Στην τελετή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των αθλητικών Ομοσπονδιών της Κύπρου καθώς και μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ. Ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά το διαχρονικό χορηγό μας, την εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου, για την υποστήριξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ