aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΙσόπαλο το ντέρμπι κορυφής, νίκη με ανατροπή για Πανελλήνιο

Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής, νίκη με ανατροπή για Πανελλήνιο

Μεγάλο παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων έγινε στο κλειστό της Αθηένου στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών. Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής η πρωτοπόρος του πίνακα Ε.Ν. Αθηένου υποδέχθηκε τον Α.Σ. Λατσιά με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται με το ισόπαλο 15-15.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε παρόλο που σαν παιχνίδι δεν κυμάνθηκε σε ψηλά επίπεδα από πλευράς θεάματος.  Τα Λατσιά έδειχναν πως πατούσαν καλύτερα στο παρκέ, προηγήθηκαν στο ημίχρονο όμως η Αθηένου είχε τις λύσεις και αυτό φάνηκε και στο φινάλε όταν με γκολ στο τελευταίο λεπτό ισοφάρισε τον αγώνα. Παρά την ισοπαλία κερδισμένη ήταν η ομάδα της Αθηένου η οποία διατήρησε την διαφορά των 4 βαθμών και 5 στροφές πριν τα φινάλε παραμένει τα απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Πανελλήνιος επί του ΑΟ Αραδίππου. Η ομάδα της Λευκωσίας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ανέτρεψε το σε βάρος της αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου (14-12) και πήρε τη νίκη στο τέλος με 25-23. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε αφού το αποτέλεσμα κρίθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ