aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ Ντενίζ Δημάκη στον 20ο επετειακό Μαραθώνιο Κύπρου Logicom

Η Ντενίζ Δημάκη στον 20ο επετειακό Μαραθώνιο Κύπρου Logicom

Η Ντενίζ Δημάκη αποδέχτηκε πρόσκληση της οργανωτικής επιτροπής του 20ου Logicom Cyprus Marathon και έρχεται στην Κύπρο για να συμμετάσχει στους διεθνείς αγώνες δρόμου την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στην Πάφο. Η Ντενίζ Δημάκη, έχει να επιδείξει εντυπωσιακά αποτελέσματα και ρεκόρ.

Ένα από αυτά είναι στο τρίαθλο, όπου για εννέα συνεχόμενα χρόνια (2002-10) ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδας!  Κορωνίδα των επιτυχιών της, ήταν η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008. Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής για την Ντενίζ και κάθε αγωνιστικός στόχος, της δίνει κίνητρο να γίνεται καλύτερη. Προσπάθειά της είναι να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη της για τον αθλητισμό στα παιδιά της.

Η συμμετοχή της πρωταθλήτριας Ελλάδας έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια της χορηγού εταιρείας DHL Express που είναι και βασικός χορηγός / υποστηρικτής της αθλητικής προσπάθειας της Ντενίζ. Να σημειωθεί ότι η DHL Express θα έχει και την ευθύνη των logistics του φετινού Μαραθώνιου Logicom αναβαθμίζοντας το επαγγελματικό επίπεδο των υπηρεσιών που θα δοθεί στους συμμετέχοντες δρομείς. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι ένας σημαντικός αριθμός Ελλαδιτών δρομέων έρχεται στην Κύπρο για να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο της Πάφου.

Περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονικές εγγραφές στον 20ο επετειακό Logicom Cyprus Marathon στην ιστοσελίδα www.logicomcyprusmarathon.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ