aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ Άντρη Χριστοφόρου κατέκτησε το Gran Prix του Ελ Σαλβαδόρ!

Η Άντρη Χριστοφόρου κατέκτησε το Gran Prix του Ελ Σαλβαδόρ!

Το Grand Prix Surf City, ενός μονοήμερου αγώνα που αποτελεί μέρος του Tour El Salvador 2024, ολοκληρώθηκε με μια αξιοσημείωτη νίκη από τον Κύπρια ποδηλάτισσα Άντρη Χριστοφόρου της Team Roland.

Η Χριστοφόρου κατέκτησε την απαιτητική διαδρομή των 108,5 χιλιομέτρων, εξασφαλίζοντας τη θέση της στην κορυφή του βάθρου. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Ιταλίδα, Έλενα Πιρόνε και την τρίτη η Κολομβιανή, Κάρεν Βιγιαμιζάρ.

Σε αυτή τη σημαντική ποδηλατική διοργάνωση για το Ελ Σαλβαδόρ συμμετείχαν 16 ομάδες από όλο τον κόσμο. Η εκδήλωση Tour El Salvador θα συνεχιστεί μέχρι τις 13 Μαρτίου, καλύπτοντας διάφορους δρόμους σε όλη τη χώρα με τέσσερις μονοήμερους αγώνες και έναν αγώνα πέντε ημερών. Χώρες όπως το Ελ Σαλβαδόρ, η Ελβετία, η Ισπανία, ο Παναμάς, η Γουατεμάλα, το Μεξικό, η Κολομβία, η Κόστα Ρίκα, η Ιταλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ονδούρα και η Ουκρανία εκπροσωπήθηκαν στον σημερινό αγώνα.

Untitled

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ