aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕπιτυχημένο το SwimRun

Επιτυχημένο το SwimRun

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Κυριακή στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο, ο 2ος ετήσιος αγώνας SwimRun (κολύμπι, τρέξιμο).

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το τμήμα τριάθλου του Γ.Σ.Σ. «Ο Κεραυνός» και σε αυτόν συμμετείχαν πέραν των 50 αθλητών (25 ομάδων) τόσο του Κεραυνού όσο και άλλων ομίλων τριάθλου της Κύπρου. Το φετινό SwimRun 2018 περιλάμβανε μια διαδρομή 20 χιλιομέτρων (εκ των οποίων τα 18 ήταν τρέξιμο ανωμάλου δρόμου και τα 2 κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης).

Ο αγώνας χωριζόταν σε έξι τμήματα τρεξίματος απόστασης μέχρι και 6 χιλιομέτρων με πέντε ενδιάμεσα τμήματα κολύμβησης των 400 περίπου μέτρων το καθένα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία τόσο στο θέμα της ασφάλειας των συμμετεχόντων όσο και στο θέμα της όλης οργάνωσης.

Τους αθλητές συνόδευαν στη θάλασσα, σκάφη ασφαλείας ενώ υπήρχαν τέσσερις σταθμοί ανεφοδιασμού στα ενδιάμεσα της διαδρομής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ