aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΈπεσε και επίσημα η αυλαία

Έπεσε και επίσημα η αυλαία

Η αυλαία του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης έπεσε και επίσημα, αν και η υπόθεση πρωταθλητής είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό, όπως και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Εκείνο που αναμέναμε ήταν ποια ομάδα θα τερμάτιζε (για διαδικαστικούς πιο πολύ λόγους) στη 2η θέση και η τελική κατάταξη στη βαθμολογία.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οριστικοποιήθηκαν τα πάντα, με τον ΑΠΟΕΛ να τερματίζει τελικά στη 2η θέση μετά τη μεγάλη νίκη του επί του Ναυτικού Ομίλου Λευκωσίας (21-11). Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν για πρώτο σκόρερ τον Σόλωνα Νικολάου με εφτά γκολ και τον ακολούθησε ο Μπαγλατζής με πέντε.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού με τη νίκη του επί του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας (16-14) τερμάτισε στην 5η θέση της κατάταξης, ενώ στον άλλο αγώνα της 14ης αγωνιστικής ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου (17-1)! Στην κατηγορία νέων πρωταθλητής ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου, στους παίδες ο Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας και στο μίνι παίδων ο ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ