aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔυο νέα Παγκύπρια ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι!

Δυο νέα Παγκύπρια ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι!

Με δυο νέα παγκύπρια ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι ολοκληρώθηκε το «Κύπελλο Αμμοχώστου» στο σταθερό στόχο. Ο αγώνας ήταν ο πέμπτος του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ κι έγινε στις εγκαταστάσεις του διεθνούς σκοπευτηρίου Λεμεσού, ενώ οι «δράστες» των ρεκόρ ήταν και πάλι νεαροί! Η Ισαβέλλα Νικολαΐδου της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού πέτυχε νέο παγκύπριο ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι κορασίδων με 342/400, ενώ ο μικρός Ευάγγελος Κωστόπουλος της ίδιας Οργάνωσης ανέβασε το ρεκόρ στους παμπαίδες στο 366/400.

Στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών, ο Χρίστος Μακρυγιάννης της ΣΚΟΛΕΜ πέτυχε την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 557/600, ενώ η πρωταθλήτρια της ΣΚΟΛΕΥ Κωνσταντίνα Πρατσή με 363/400, «μέτρησε» τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες. Στην κατηγορία των εφήβων πρώτευσε ο νεαρός Ανδρέας Χαραλάμπους της ΣΚΟΑΜ με 512/600, στους παίδες ο Σάββας Ευαγγέλου της ΣΚΟΛΕΥ με289/400 και στους παίδες με σταντ ο Δημήτρης Ανδρέου της ΣΚΟΑΜ με 350/400.

Η νεαρή Παναγιώτα Χαραλάμπους της ΣΚΟΛΕΜ, με 362/400, πρόσθεσε άλλη μια επιτυχία στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων, αποτέλεσμα που της χάρισε και τη δεύτερη θέση ση γενική κατάταξη των 40 βολών, ενώ στην κατηγορία των κορασίδων με σταντ, κέρδισε η Ευαγγελία Χαραλάμπους της ίδιας Οργάνωσης με 360/400 και στις παγκορασίδες η Ειρήνη Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΥ με 311/400. Τέλος, στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών με κινητικές αναπηρίες ο αθλητής των παραολυμπιακών Ευριπίδης Γεωργίου της ΣΚΟΛΕΥ, πέτυχε 520/600.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ