aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔια πυρός και σιδήρου πήρε το ντέρμπι ο CyView ΑΣ Λατσιά

Δια πυρός και σιδήρου πήρε το ντέρμπι ο CyView ΑΣ Λατσιά

Τεράστια νίκη πέτυχε στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης Αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών ο CyView ΑΣ Λατσιά κερδίζοντας δια πυρός και σιδήρου τον ΑΟ Αραδίππου με 26-24 και διατήρησε την διαφορά των 3 πόντων που έχει από την 2η στον πίνακα ΕΝ Αθηένου.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις σε όσους είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν από κοντά. Ο CyView ΑΣ Λατσιά μπήκε από το ξεκίνημα δυνατά, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ και να το διατηρήσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου όπου και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 13-10.

Η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο παρά την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα της Αραδίππου να φέρει τα κάτω πάνω, και παρά το γεγονός ότι είχε ξανά σε μεγάλη μέρα την Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου που πέτυχε 12 γκολ δεν μπόρεσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Ο CyView ΑΣ Λατσιά παίζοντας εξαιρετική άμυνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχοντας τις Βάσω Ιωάννου και Άντζελα Δημιτρίεβιτς να βγάζουν φωτιές στην επίθεση αφού πέτυχαν από 8 γκολ κατέκτησαν την 7η νίκη τους στον θεσμό σε 9 αγώνες.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η ΕΝ Αθηένου συνέχισε το εντυπωσιακό της σερί στον θεσμό, κερδίζοντας  άνετα τον Πανελλήνιο Λευκωσίας με 33-15 και παρέμεινε στην 2η θέση του πίνακα και στο -3 από την κορυφή. Οι παίκτριες του Ανδρέα Παρασκευά μπήκαν πολύ καλά διαβασμένες στον αγωνιστικό χώρο, δεν άφησαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης τον Πανελλήνιο να κάνει το δικό του παιχνίδι περιορίζοντας τον σε παθητικό ρόλο κατάφερε να φτάσει άνετα στο 33-15. Με διψήφιο αριθμό τερμάτων τελείωσε τον αγώνα η Μάγδα Παπά που πέτυχε 10 γκολ ενώ σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε και η Στάλω Ιακώβου που πρόσθεσε άλλα 9 στο συνολικό σκορ της ομάδας της.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΕΝ Αθηένου – Πανελλήνιος Λευκωσίας 33-15
CyView ΑΣ Λατσιά – ΑΟ Αραδίππου 26-24

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ