aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Τρία παιχνίδια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ανδρών

Χάντμπολ: Τρία παιχνίδια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ανδρών

Τρεις αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο (19/3) για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ανδρών στο Χάντμπολ, ενώ η πρώτη αναμέτρηση στο σημαντικότερο ζευγάρι Παρνασσός – Sabbianco Ανόρθωση θα γίνει το άλλο Σάββατο, 26 Μαρτίου στις 16:30 στον Στρόβολο. Οι αγώνες των προημιτελικών είναι διπλοί.

Χρονολογικά το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 15:00 στο Παλιομέτοχο όπου ο ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς φιλοξενεί τον Πανελλήνιο. Από το ζευγάρι αυτό θα προκύψει μια ομάδα της Β’ Κατηγορίας που θα αγωνιστεί στο Final-4 το οποίο θα διεξαχθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απρίλη.

Στις 16:00 ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης και πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Και οι δύο αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

Στις 17:00 ο Προοδευτικός φιλοξενεί την Ένωση Νέων Αγίας Βαρβάρας.

– Σε εξ αναβολής αγώνα για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, ο Απόλλων Αγίου Παύλου κέρδισε εκτός έδρας την Ομόνοια Αγίας Βαρβάρας με 34-31.

– Για το Πρωτάθλημα Νέων (U19) ο ΑΟ Αραδίππου φιλοξενεί τον πρωταθλητή Παρνασσό, την Κυριακή (20/3 – 15:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ