aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάντμπολ: Αυλαία στην Α’ Φάση του Πρωταθλήματος Ανδρών

Χάντμπολ: Αυλαία στην Α’ Φάση του Πρωταθλήματος Ανδρών

Πέφτει το Σαββατοκύριακο η αυλαία στην Α’ Φάση του Πρωταθλήματος Ανδρών στον Χάντμπολ. Το Σάββατο (11/12 – 16:30) ο Παρνασσός θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ με στόχο την όγδοη φετινή του νίκη. Ό,τι και να συμβεί στον αγώνα οι γαλαζοκίτρινοι είναι

Την Κυριακή (12/12 – 18:00) το ΘΟΪ Αυγόρου που δεν έχει βαθμό έως τώρα, φιλοξενεί την Sabbianco Ανόρθωση που μετράει 8/8. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και την Πέμπτη (09/12) στη Λευκωσία σε εξ αναβολής αγώνα του Α’ Γύρου, όπου η «Κυρία» κέρδισε με 37-20.

Εκκρεμεί επίσης ο αγώνας Sabbianco Ανόρθωση – Παρνασσός όπου πιθανότατα θα κριθεί και η πρώτη θέση.

Με το τέλος της Α’ Φάσης οι πρώτες τέσσερις ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών μέσα από το οποίο θα προκύψει η κατάταξη ενόψει των play off και οι νίκες που θα μεταφέρει κάθε ζευγάρι.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 5-6 θα αναμετρηθούν μεταξύ τους με έπαθλο την 5η θέση, μεταφέροντας τις νίκες από την Α’ Φάση. Είτε ο Προοδευτικός είναι πέμπτος, είτε η ΕΝΑΒ, αμφότερες θα προηγούνται με 2-0 του ΘΟΪ Αυγόρου. Την 5η θέση θα καταλάβει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις πέντε νίκες. Διαβάθμιση δεν υπάρχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ