aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧάλκινο μετάλλιο σε καμπ στα Ολυμπιακά νερά της Μασσαλίας για τον Παύλο Κοντίδη

Χάλκινο μετάλλιο σε καμπ στα Ολυμπιακά νερά της Μασσαλίας για τον Παύλο Κοντίδη

Χάλκινο μετάλλιο σε Ολυμπιακά νερά κατάκτησε ο Παύλος Κοντίδης, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου στη Magic Regatta που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο όπου θα διεξαχθούν οι κούρσες της ιστιοπλοΐας στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Το συγκεκριμένο καμπ είναι το πρώτο από τα δύο στα οποία θα λάβει μέρος ο Κύπριος ιστιοπλόος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της συμμετοχής στην Ολυμπιάδα και αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τεστάρει την ετοιμότητά του, αντιμέτωπος με τους πλείστους ιστιοπλόους που θα συναντήσει και στο Παρίσι.

«Πήρα το χάλκινο μετάλλιο, αυτό δείχνει μια πολύ καλή ετοιμότητα, αλλά σίγουρα αυτοί οι δυο μήνες που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικοί για να βγει σωστά η προετοιμασία» δηλώνει ο ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού και προσθέτει: «Θα πρέπει να δουλέψουμε τα πράγματα που χρειάζονται για να είμαστε στην ετοιμότητα που επιθυμούμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Στη διάρκεια του τριήμερου αγώνα, υπήρξαν διαφορετικές καιρικές συνθήκες. «Αυτό ήταν πολύ καλό για να εξάγουμε πολλά συμπεράσματα, με τον αέρα και την τεχνική μας και που να επικεντρωθούμε αυτό το διάστημα» σημειώνει ο Αργυρός Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο το 2012, συμπληρώνοντας ότι: «Βγήκαν  πολλά θετικά από τον αγώνα, αλλά σίγουρα υπάρχουν και σημεία που θα δουλέψουμε αυτή την περίοδο που ακολουθεί».

«Με ποιότητα Ολυμπιακών Αγώνων»

Στο καμπ στη Μασσαλία έλαβαν μέρος οι περισσότεροι από τους αθλητές που έχουν εξασφαλίζει την παρουσία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». «Από τα μεγάλα ονόματα απουσίαζαν ο Άγγλος Michael Beckett και ο Νεοζηλανδός Thomas Saunders. Όλοι οι άλλοι ήταν εδώ» λέει ο Χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2017 και το 2018, που τονίζει ότι «στην ουσία ήταν σχεδόν η ποιότητα που θα έχουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Σημειώνεται ότι την πρώτη θέση στο καμπ πήρε ο Vadnai Jonatán από την Ουγγαρία, ενώ δεύτερος ήταν ο Αυστραλός Matt Wearn, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη.

Super Grand Sponsor του Κοντίδη είναι η Freedom24, ενώ τον στηρίζει διαχρονικά η ΟΠΑΠ Κύπρου ως μεγάλος χορηγός ενώ μεγάλοι χορηγοί είναι επίσης οι Finstella και easyBoat.com. Τον χορηγούν η Ayia Napa Marina, το Υφυπουργείο Τουρισμού, το Ίδρυμα Λεβέντη και η Πετρολίνα. Υποστηρικτές είναι η Alassia NewShips Management, το Stelios Philanthropic Foundation, η Quadcode, η Hartmann Holdings LTD και η VITA Construction.

443821102 987286072761582 1083763238676617183 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ