aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑποκαλυπτικό: «Προσπάθεια να εξαναγκαστεί η Καρολίνα να σταματήσει τον αθλητισμό»!

Αποκαλυπτικό: «Προσπάθεια να εξαναγκαστεί η Καρολίνα να σταματήσει τον αθλητισμό»!

Σοβαρότατες καταγγελίες που φτάνουν μέχρι τον ισχυρισμό ότι υπάρχουν «αδικαιολόγητες συμπεριφορές, μια προσπάθεια να εξαναγκαστεί η Καρολίνα Πελενδρίτου να σταματήσει τον αθλητισμό», περιλαμβάνονται σε επιστολή του δικηγόρου της πρωταθλήτριάς μας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες στην επιστολή που υπογράφεται από τον δικηγόρο Αντώνη Γλυκή, υπάρχει «συνεχής και συνεχόμενη καθυστέρηση στην μισθοδοσία» της κορυφαίας κολυμβήτριας μας με τρία χρυσά παραολυμπιακά μετάλλια.

Η ιστοσελίδας μας Goal.com.cy, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Αντρέα Καμαρλίγγο, ο οποίος ανέφερε ότι η επιστολή της Καρολίνας Πελενδρίτου θα απαντηθεί σύντομα από τον νομικό σύμβουλο της Επιτροπής. Αρκέστηκε να τονίσει ότι «η επιστολή βρίθει ανακριβειών» ότι «όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» και ότι η μισθοδοσία της πρωταθλήτριάς μας για τον μήνα Φεβρουάριο, έχει καταβληθεί σήμερα το μεσημέρι.

Αυτούσια η επιστολή του δικηγόρου της Καρολίνας Πελενδρίτου έχει ως ακολούθως:

«Κύριοι,

Έχουμε οδηγίες από την πελάτιδα μας, κα Καρολίνα Πελενδρίτου, να αναφερθούμε στα ηλεκτρονικά μηνύματα που απέστειλε στην Ομοσπονδία σας το τελευταίο διάστημα, χωρίς, δυστυχώς, να έχει λάβει οποιαδήποτε απάντηση ή ανταπόκριση. Είναι πραγματικά κρίμα μια τρις Χρυσή Παραολυμπιονίκης, να τυγχάνει μιας τέτοιας αντιμετώπισης.
Οι οδηγίες που λάβαμε από την πελάτιδα μας είναι, να σας καλέσουμε να ανταποκριθείτε άμεσα στα ηλεκτρονικά μηνύματα της και ιδιαιτέρα να έχουμε την θέση σας στα ακόλουθα, μεταξύ άλλων, θέματα:

– Κάλυψη εξόδων αγωνιστικού μαγιό με το οποίο η Καρολίνα αγωνίστηκε στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο,
– Κάλυψη εξόδων τραυματισμού (μαγνητική τομογραφία, γιατρός, φυσικοθεραπείες, 2 ενέσεις στο γόνατο),
– Προμήθεια χειμερινού ρουχισμού για εκπροσώπηση της Κύπρου μας σε αγώνες στα τέλη Μαρτίου,
– Πιστοποιητικό αποδοχών από το 2015 μέχρι το 2018,
– Συνεχής και συνεχόμενη καθυστέρηση στην μισθοδοσία της.

Η πελάτιδα μας δεν θέλει να πιστεύει ότι η μη ανταπόκριση σας στα αγωνιώδη αιτήματα της, κρύβει οποιεσδήποτε σκοπιμότητες. Είναι η θέση μας, την οποία σας υποβάλλουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε άμεσα την δική σας θέση ότι, ακροθιγώς, διαφαίνεται από κάποιους και από αδικαιολόγητες συμπεριφορές, μια προσπάθεια να εξαναγκαστεί η Καρολίνα να σταματήσει τον αθλητισμό και τις επιτυχίες που χαρίζει στην Κύπρο μας.

Πραγματικά δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο ισχύει, όμως, πως μπορούν πραγματικά να εξηγηθούν κάποιες ανεξήγητες συμπεριφορές και ιδιαίτερα πως είναι δυνατόν να εξαναγκάζεται μια κοπέλα, με το ιδιαίτερο πρόβλημα της όρασης της, να αποστέλλει ηλεκτρονικά μηνύματα, ενίοτε να της ζητούνται στοιχεία και εν τέλει χωρίς να λαμβάνει οποιαδήποτε απάντηση και σημασία. Υπάρχουν και άλλα πολλά, κακώς έχοντα, για τα οποία αυτή τη στιγμή δεν θεωρούμε ότι θα πρέπει να γίνει αναφορά. Είναι, όμως, πολύ καλά γνωστά σε όλο το Συμβούλιο της Παραολυμπιακής Επιτροπής και η επανάληψη τους, πραγματικά, θα αποτελούσε χάσιμο χρόνου για όλους μας.

Είμαστε σίγουροι ότι κατανοείτε πως η εκκρεμής αυτή κατάσταση δεν επιτρέπει στην Καρολίνα να είναι στο πλάνο αποκατάστασης της, κάτι που προκαλεί περαιτέρω προβλήματα στις προπονητικές και στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Είμαι σίγουρος ότι κατόπιν του παρόντος, θα προβείτε σε όλες τις δέουσες ενέργειες, ούτως ώστε να απαντηθούν και να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που η Καρολίνα αντιμετωπίζει, ούτως ώστε να συνεχίσει τις επιτυχίες της Κύπρου μας. Αν παρ’ ελπίδα, η ύστατη αυτή προσπάθεια, η οποία γίνεται μέσω μου, για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα, στεφθεί και αυτή με αποτυχία, με λύπη σας ενημερώνουμε ότι δεν θα έχουμε οποιαδήποτε άλλη επιλογή από του να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία της Καρολίνας και συνεπακόλουθα της Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Με την βεβαιότητα ότι η ανταπόκριση σας θα είναι άμεση.

Με εκτίμηση, Αντώνης Γλυκής, Δικηγόρος / Συνεταίρος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ