aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑεροβόλο Πιστόλι: Νικητές οι Γερασίμου και Πρατσή

Αεροβόλο Πιστόλι: Νικητές οι Γερασίμου και Πρατσή

Ο περσινός πρωταθλητής Χρίστος Γερασίμου της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας και η συναθλήτριά του Κωνσταντίνα Πρατσή, ήταν οι μεγάλοι νικητές στο αεροβόλο πιστόλι, στον πρώτο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2016-17, που ήταν για το «Κύπελλο Λεμεσού» κι έγινε στις εγκαταστάσεις σταθερού στόχου του διεθνούς σκοπευτηρίου της συμπρωτεύουσας.

Ο Χρίστος Γερασίμου πέτυχε 551/600, όσους και οι αθλητές της ΣΚΟΛΕΜ Νεοκλής Χαραλάμπους και Χρίστος Μακρυγιάννης και εξασφάλισε τη νίκη με καλύτερες δεκάδες. Στο αεροβόλο πιστόλι 40 βολών, η Κωνσταντίνα Πρατσή συγκέντρωσε 367/400 και η νικήτρια στις νεάνιδες Παναγιώτα Χαραλάμπους της ΣΚΟΛΕΜ 351/600 και κατετάγη δεύτερη στη γενική κατάταξη.

Ενθαρρυντικά ήταν τα αποτελέσματα των μικρών «σταθεροστοχιτών», όπου στις κατηγορίες τους πέτυχαν τρία νέα παγκύπρια ρεκόρ! Ο Πόλυς Προκοπίου της ΣΚΟΛΕΥ, ανέβασε το ρεκόρ στην κατηγορία των παίδων στους 308/400, η Ναταλία Αλκιβιάδου της ίδιας Οργάνωσης πέτυχε 304/400 στο πιστόλι κορασίδων και η Ευαγγελία Χαραλάμπους της ΣΚΟΛΕΜ «κτύπησε» 352/400 στις παγκορασίδες.

Στις άλλες κατηγορίες, ο Νικόλας Παπαδημητρίου του ΣΚΟΠΑΦ πρώτευσε στους έφηβους με 411/600, ο Μάριος Αριστείδου της ΣΚΟΛΕΜ στους παίδες με σταντ με 256/400 και στους παμπαίδες ο Ιωάννης Θεοδότου της ΣΚΟΑΜ με 320/400.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ