aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ3ος Αγώνας Κυπέλλου Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2019 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας

3ος Αγώνας Κυπέλλου Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2019 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 διεξήχθει ο 3ος Αγώνας Κυπέλλου Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2019 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Όμιλου Κιτίου με τη συμμετοχή αθλητών από τους ομίλους του Ιππικού Ομίλου Καβαλιέρ, Ιππικού Ομίλου Cyprus Equestrian Society, Ιππικού Ομίλου Λαπάτσα, Ιππικού Ομίλου Λευκωσίας, Ιππικού Ομίλου Horse Leisure Club και Ιππικού Όμιλου Λυθροδόντα.

Οι αθλητές έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα Preliminary A και Β, Youth και Senior Ι.
Οι νικητές στις πιο πάνω κατηγορίες στον 3ο Αγώνα ήταν ως εξής:

Στην Κατηγορία Preliminary A Children, την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελένη Σαββίδου με το άλογο Jok από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλιέρ.

Στην Κατηγορία Preliminary A Junior, νικήτρια αναδείχθηκε η Αννίτα Καπίρη με το άλογο Shakira W από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλιέρ.

Στην Κατηγορία Preliminary A Senior, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Νικόλαος Λάππας με το άλογο Sirocco de Maillet από τον Ιππικό Ομίλο Cyprus Equestrian Society.

Στην Κατηγορία Preliminary Β Children, νικήτρια αναδείχθηκε η Ελένη Σαββίδου με το άλογο Jok από τον Ιππικό Όμιλο Καβαλιέρ.

Στην Κατηγορία Preliminary B Junior, την πρώτη θέση κατέλαβε η Έυα Σαβεριάδου με το άλογο Sunshine Soprano από τον Ιππικό Όμιλο Λευκωσίας.

Στην Κατηγορία Preliminary B Senior, νικήτρια αναδείχθηκε η Charlotte-Elisabeth Abbey με το άλογο Ukkie από τον Ιππικό Όμιλο Λαπάτσα.

Στην Κατηγορία Youth Junior, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Αλέξανδρος Ευθυμίου με το άλογο UltraSox από τον Ιππικό Όμιλο Horse Leisure Club.

Στην Κατηγορία Senior I, νικήτρια αναδείχθηκε η Θεοδώρα Βουλουβούτη με το άλογο Signorette Braz από τον Ιππικό Όμιλο Λυθροδόντα.

Στην Κατηγορία Senior II, την πρώτη θέση κατέκτησε Μαρίνα Αγρότου με το άλογο Courrage I από τον Ιππικό Όμιλο Λευκωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ