aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΓΟΡΑΣυνεχίζεται ο μεγάλος διαγωνισμός Goal.com.cy με δώρα από τη Cytavision

Συνεχίζεται ο μεγάλος διαγωνισμός Goal.com.cy με δώρα από τη Cytavision

Το goal.com.cy σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε  6 ετήσιες συνδρομές Cytavision για να απολαμβάνετε το απόλυτο αθλητικό θέαμα. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 14 Δεκεμβρίου και θα συνεχίζεται για 3 εβδομάδες, με 2 τυχερούς αναγνώστες του Goal κάθε βδομάδα και δώρα συνολικής αξίας  €3000!

Μέσα από 21 κανάλια, η Cytavision προβάλει καθημερινά το πιο ολοκληρωμένο αθλητικό περιεχόμενο με τους σημαντικότερους αγώνες των δημοφιλέστερων αθλημάτων. Μέσα από τα ευέλικτα πακέτα της υπηρεσίας για τοπικές και διεθνείς αθλητικές μεταδόσεις, μπορείτε να απολαμβάνετε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta και του Κυπέλλου Coca-Cola, το UEFA Champions League και το UEFA Europa League, την Αγγλική Premier League, καθώς και μια πληθώρα από άλλα ξένα πρωταθλήματα και κύπελα.

Για τους λάτρεις άλλων αθλημάτων, η Cytavision προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αγώνων καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, MotoGP, WRC), πυγμαχίας και πολεμικών τεχνών, καθώς και άλλες διοργανώσεις και τουρνουά διαφόρων αθλημάτων.

Για να τα έχετε όλα αυτά από την άνεση του καναπέ σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι like στη σελίδα του Goal.com.cy στο facebook και tag τον φίλο με τον οποίο θα παρακολουθείτε τους αγώνες, κάτω από το post του διαγωνισμού.

Αυτή την εβδομάδα διεκδικήστε:

2 x Ετήσιο πακέτο Value Pack + πρόσθετο πακέτο «Κυπριακό Ποδόσφαιρο» + πρόσθετο πακέτο «Διεθνές Ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα», αξίας €538,80 το καθένα.

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ