aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στον Διαγωνισμό

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στον Διαγωνισμό

«To Goal.com.cy σας χαρίζει συνδρομητικά πακέτα Cytavision»

  1. Η συμμετοχή προϋποθέτει και συνεπάγεται αυτόματα τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των όρων και προϋποθέσεων του παρόντος όσο και των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας www.goal.com.cy (όπως κατά την εκάστοτε συμμετοχή αυτοί ισχύουν), καθώς και των επίσημων κανόνων και των σχετικών αποφάσεων του Διοργανωτή www.goal.com.cy οι οποίες αποφάσεις είναι οριστικές και δεσμευτικές.
  2. Τα δώρα είναι συγκεκριμένα και είναι τα εξής:

2 x Ετήσιο πακέτο Cytavision Variety Pack + πρόσθετο πακέτο «Κυπριακό Ποδόσφαιρο» + πρόσθετο πακέτο «Διεθνές Ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα», αξίας €598,80 το καθένα, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ,  για την εβδομάδα 28/12/2020 – 3/1/2021. Επιπλέον, θα παρέχεται Δωρεάν Εγκατάσταση της υπηρεσίας αξίας €71,40, σε περίπτωση που ένας ή περισσότεροι τυχεροί δεν κατέχουν ήδη Cytavision.

  1. Οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού θα πρέπει να επισκεφθούν τη σελίδα «www.facebook.com/Goal Cyprus» στο Facebook, να κάνουν like στη φωτογραφία του διαγωνισμού η οποία θα έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Διοργανωτή στο Facebook και να κάνουν tag τουλάχιστον ένα φυσικό πρόσωπο (που αντιστοιχεί σε ένα facebook profile). Διευκρινίζεται ότι οι Συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό τεκμαίρεται ότι είναι οι νόμιμοι κάτοχοι του εκάστοτε λογαριασμού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Instagram, facebook, κλπ.) μέσω του οποίου έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό.
  2. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  3. Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 14 Δεκέμβριου 2020 και ώρα 10.00 το πρωί μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 23.59.
  • Στις 21/12/2020 θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση, στην οποία θα λάβουν μέρος όλοι οι συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος στον συγκεκριμένο Διαγωνισμό την εβδομάδα 14/12/2020 – 20/12/2020 με σκοπό την ανάδειξη δυο τυχερών για 2 x Ετήσιο πακέτο «Κυπριακό Ποδόσφαιρο» με αποκωδικοποιητή, αξίας €334,80 το καθένα.
  • Στις 28/12/2020 θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση, στην οποία θα λάβουν μέρος όλοι οι συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος στον συγκεκριμένο Διαγωνισμό από την εβδομάδα 21/12/2020 – 27/12/2020 με σκοπό την ανάδειξη δυο τυχερών για 2 x Ετήσιο πακέτο Value Pack + πρόσθετο πακέτο «Κυπριακό Ποδόσφαιρο» + πρόσθετο πακέτο «Διεθνές Ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα», αξίας €538,80 το καθένα.
  • Στις 4/1/2021 θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση, στην οποία θα λάβουν μέρος όλοι οι συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος στον συγκεκριμένο Διαγωνισμό από την εβδομάδα 28/12/2020 – 3/1/2021 με σκοπό την ανάδειξη δυο τυχερών για 2 x Ετήσιο πακέτο Variety Pack + πρόσθετο πακέτο «Κυπριακό Ποδόσφαιρο» + πρόσθετο πακέτο «Διεθνές Ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα», αξίας €598,80 το καθένα.   
  1. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων των αναδειχθέντων τυχερών, προς διαφύλαξη του αδιάβλητου της διαδικασίας, θα γίνει με σχετική ανάρτηση στις σελίδες του Διοργανωτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook).
  2. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία ούτε με τον εκάστοτε τυχερό ούτε με τον αναπληρωματικό, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια.
  3. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των τυχερών, ή/και του αναπληρωματικού κατά περίπτωση, λόγω του ότι οι τελευταίοι δεν έλαβαν το ως άνω ηλεκτρονικό μήνυμα ή δεν έλαβαν γνώση του περιεχομένου του μηνύματος λόγω μη ανάγνωσης αυτού, καθώς και για τη τυχόν μη αποστολή (ή/και λήψη) για οποιονδήποτε λόγο στη Διαφημιστική του προαναφερθέντος απαντητικού ηλεκτρονικού μηνύματος αποδοχής του Δώρου εκ μέρους των Νικητών ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.
  4. H εξαργύρωση και η χρήση των δώρων διέπεται από τους όρους και προϋποθέσεις του εκάστοτε προμηθευτή και/ή παροχέα των δώρων και/ή καταστημάτων του.
  5. Στα δώρα δεν περιλαμβάνεται οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στους παρόντες όρους συμμετοχής. Ο Διοργανωτής δε θα ευθύνεται σε σχέση με την ποιότητα και ασφάλεια των υπηρεσιών. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε λόγο σε σχέση με το δώρο. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις από δόλο ή βαριά αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή  γεγονότα ανωτέρας βίας. Επιπρόσθετα, ο Διοργανωτής δεν θα φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που η παραλαβή  του Επάθλου ή η χρήση του δεν καταστεί δυνατόν να πραγματοποιηθεί ένεκα λόγων ανωτέρας βίας ή/και από τυχαία γεγονότα. Ρητά δηλώνεται ότι οποιαδήποτε έξοδα απαιτούνται για την παραλαβή και τη χρήση των δώρων, καθώς επίσης και τυχόν νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις υπέρ τρίτων ή άλλα τέλη επιβαρύνουν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου τον Συμμετέχοντα. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο Διοργανωτής για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ή παρεπόμενες ζημιές, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τα δώρα του διαγωνισμού. Ο Διοργανωτής δεν έχει καμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί και/ή ζημιά και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς, κατά τη χρήση των δώρων, ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία υποχρέωση για οποιουσδήποτε φόρους θα πρέπει να πληρωθούν εν σχέση με τα δώρα. Η πληρωμή των οποιοδήποτε φόρων εν σχέση με τα δώρα είναι εξ’ ολοκλήρου ευθύνη και υποχρέωση των νικητών. Τα δώρα είναι συγκεκριμένα και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με χρήματα, δεν μπορούν να ανταλλαγούν με άλλο δώρο και δεν μπορούν να μεταπωληθούν σε τρίτους ή να τύχουν οποιασδήποτε άλλης εκμετάλλευσης από τους παραλήπτες τους.
  6. Τα δώρα μπορούν να μεταβιβαστούν σε άτομα α’ βαθμού συγγένειας.
  7. Οι τυχεροί θα πρέπει να παραλάβουν προσωπικά από τα Γραφεία της εταιρείας (Διογένους 1, Έγκωμη) την επιστολή επιβεβαίωσης της νίκης του το αργότερο μέχρι τις 29/1/2021. Το Έπαθλο θα παραδίδεται μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Τα στοιχεία των τυχερών του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο Facebook του Goal Cyprus και θα σταλεί και γραπτό μήνυμα στον κάθε νικητή.  Σε περίπτωση που ο νικητής, αρνηθεί με οποιοδήποτε τρόπο να παραλάβει το Έπαθλο, το πρόσωπο αυτό θα χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Επάθλου και η συμμετοχή του θα ακυρώνεται.
  8. Με την παραλαβή του Δώρου ο τυχερός αποδέχεται ότι ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη και κάθε υποχρέωση του Διοργανωτή παύει να υφίσταται, μη έχουσας οποιασδήποτε υποχρέωσης ή ευθύνης έναντι των συμμετεχόντων ή των νικητών. Σε περίπτωση που δεν γίνει η διευθέτηση με τη Cytavision για το δώρο, εντός ενός μήνα από την παραλαβή της επιστολής, για οποιοδήποτε λόγο, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου και ο Διοργανωτής διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα να αποφασίσει επί του δώρου.
  9. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Κύπρο και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα ψηφοφορίας και συμμετοχής οι υπάλληλοι του Διοργανωτή και το προσωπικό της Cyta, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού.  Ο αποκλεισμός των ανωτέρω μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού.
  10. Με την παραλαβή του δώρου, οι τυχεροί δίνουν τη συγκατάθεσή τους στον Διοργανωτή  προς δημοσίευση των ονομάτων τους σε οποιαδήποτε  διαφημιστική δραστηριότητα που σχετίζεται με το Διαγωνισμό, σε οποιοδήποτε μέσο των ΜΜΕ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εν λόγω διαφημιστική δραστηριότητα δεν περιορίζεται μόνο στη χρήση των ονομάτων των τυχερών αλλά πιθανό να συμπεριλάβει τη χρήση εικόνας μέσω φωτογράφησης ή κινηματογράφησης.
  11. Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, ο Διοργανωτής θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, τόπος διαμονής, ηλικία) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία με κάθε τρόπο και μέσο. Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στον Διοργανωτή να τηρήσει αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς. Τα δεδομένα θα τηρηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής τους. Ο Διοργανωτής και η CYTAVISION επιφυλλάσουν το δικαίωμα τους να ζητήσουν από οποιοδήποτε  τυχερό, κατά την παράδοση των δώρων, τυχόν περαιτέρω στοιχεία.
  12. Ο Διοργναωτής δε θα ευθύνεται σε σχέση με την ποιότητα των υπηρεσιών. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Εταιρείας θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις από δόλο ή βαριά αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας. Επιπρόσθετα, ο Διοργανωτής δεν θα φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που η παραλαβή  του Επάθλου ή η χρήση του δεν καταστεί δυνατόν να πραγματοποιηθεί ένεκα λόγων ανωτέρας βίας ή/και από τυχαία γεγονότα.
  13. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη της παρούσας, στις 3/1/2021 ή σε περίπτωση σύντμησης της χρονικής διάρκειας της, οι συμμετοχές δεν θα είναι πλέον δυνατές, όσες πραγματοποιηθούν μετά από τη χρονική διάρκεια αυτή θα θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και δεν θα δεσμεύουν τον Διοργανωτή. Με τη συμμετοχή τους στην παρούσα, οι συμμετέχοντες τεκμαίρεται να αποδέχονται τους παρόντες όρους και δεν θα έχουν οποιαδήποτε απαίτηση για παράδοση δώρων μετά τη λήξη της προσφοράς ή άλλως πως ως ορίζεται ρητά στους παρόντες όρους.
  14. Σε καμιά περίπτωση ο Διοργανωτής θα είναι υπεύθυνος για ζημιές ή βλάβες είτε αυτές είναι άμεσες ή έμμεσες που πιθανόν ο Συμμετέχοντας να έχει υποστεί ως αποτέλεσμα της αποτυχίας του Διοργανωτή να υποστηρίξει την παρούσα (είτε ως αποτέλεσμα ή όχι τεχνικής βλάβης) συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιορίζοντας σε καθυστερήσεις συμμετοχής στο σύστημα, ή σε διακοπές του συστήματος, τη μη μεταφορά δεδομένων, τη λανθασμένη μεταφορά δεδομένων, σε θεομηνίες, πόλεμο, τρομοκρατικές  πράξεις , παραβίαση ασφάλειας, τη χωρίς εξουσιοδότηση χρήση των προσωπικών δεδομένων ως αποτέλεσμα υποκλοπής και τη αποτυχία σύνδεσης με δίκτυα σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας. Οι εξαιρέσεις όπως αυτές αναγράφονται στην παράγραφο θα εφαρμόζονται ακόμα και στις περιπτώσεις όπου  υπάρχει υπόνοια ότι η ζημιές και απώλειες θα ήταν δυνατό να προβλεφθούν από τον Διοργανωτή ή και ότι ο Διοργανωτής είχε ειδοποιηθεί για το κίνδυνο των εν λόγω ζημιών και απωλειών.
  15. Ο Διοργανωτής επιφυλάσσει το δικαίωμα όπως εξαιρέσει οποιονδήποτε Συμμετέχοντα από την παρούσα σε περίπτωση κατά την οποία πιστεύει ότι σύμφωνα με την απόλυτη κρίση του ο Συμμετέχοντας μπορεί να χρησιμοποιήσει τεχνολογία για να κερδίσει μεροληπτικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων Συμμετεχόντων. Ο Διοργανωτής επίσης διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει δώρα στις περιπτώσεις όπου κατά την απόλυτη κρίση του πιστεύει ότι ο Συμμετέχοντας έχει παραβεί τους όρους και προϋποθέσεις ή έχει επιδείξει δόλο.Σε περίπτωση αμφισβήτησης, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα όπως χρησιμοποιήσει τις δικές του τεχνολογικές καταγραφές, καθώς και όποιες άλλες πληροφορίες έχει στη διάθεση του και να αποφασίσει αν ένας νικητής θα πάρει ή όχι το έπαθλο του.
  16. Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά του Διοργανωτή.
  17. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρων όρων και προϋποθέσεων.
  18. Ο Διοργανωτής δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης της περιόδου διεξαγωγής του Διαγωνισμού και της διάρκειας), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της Ιστοσελίδας, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.
  19. Για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση ή διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό ο όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση [email protected] ή να καλέσει τον αριθμό 22744444 από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή μεταξύ των ωρών 09.00 μέχρι 16.00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ