Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑχ, αυτά τα τελειώματα…

Αχ, αυτά τα τελειώματα…

Ο Ράτζκοφ πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνο να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα των παικτών του Άρη

Θέμα χρόνου είναι τα καλύτερα τελειώματα από τους παίκτες, σύμφωνα με Αρτσιόμ Ράτζκοφ. Ο προπονητής του Άρη, κατάπιε την πίκρα του από το «Χ» απέναντι στην ΑΕΚ και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους παίκτες του.

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι μπορούν να αποδώσουν πολύ καλύτερα απ’ ότι στο προχθεσινό ματς στο Στάδιο «Αλφαμέγα». Οι «Ταξίαρχοι» έχασαν το τρίποντο 90’, ενώ προηγήθηκε σωρεία χαμένων ευκαιριών.

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Αυτό που μας αδικεί είναι ότι αδικήσαμε οι ίδιοι τον εαυτό μας», σχολίασε εύστοχα ο εκπρόσωπος Τύπου, Κώστας Παπαδόπουλος, τονίζοντας ότι ο προχθεσινός Άρης έκανε την καλύτερη εμφάνιση έως τώρα.

«Στην Κύπρο έχουμε την τάση να ενθουσιαζόμαστε και απογοητευόμαστε εύκολα. Θέλει υπομονή και για την ομάδα και για τον προπονητή», ανέφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος και κατέληξε με σχόλιο για τον Εφαγκέ:

«Είχαμε μουρμούρα από τους φίλους μας ότι δεν πήραμε συγκεκριμένους παίκτες. Ο επιθετικός μας μέχρι χθες ήταν ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να τον κρεμάσουμε αν δεν σκοράρει σε ένα παιχνίδι».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ