Εκτάκτως στο προπονητικό κέντρο της Ανόρθωσης βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο πρόεδρος της ομάδας, Χρίστος Μαραγκός, προκειμένου να στείλει αυστηρό μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές, μετά την απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα από την Ομόνοια 29Μ.
Ο διοικητικός ηγέτης της «Κυρίας» δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκειά του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, μιλώντας σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος προς τους παίκτες. Ο Χρίστος Μαραγκός, έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους και ξεκαθάρισε πως η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο ειδικός όρος και το ποσό της αποζημίωσης στον Ελ Μαέστρο
Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, απαίτησε άμεση αλλαγή νοοτροπίας, μεγαλύτερη προσπάθεια και αποφασιστικότητα εντός αγωνιστικού χώρου, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της συνέχειας. Η διοίκηση αναμένει πλέον έμπρακτη αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές, καθώς τα περιθώρια για νέες απώλειες έχουν στενέψει επικίνδυνα.





































