Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το πρόβλημα θα ήταν να… μην προβληματίζονται

Ανόρθωση: Το πρόβλημα θα ήταν να… μην προβληματίζονται

Το πρόβλημα στην Ανόρθωση θα ήταν να… μην προβληματίζονται. Τέσσερις ήττες σε πέντε ματς! Συν ότι εμφανίστηκαν και προχθές οι γνωστές «χτυπητές» αδυναμίες. Είναι, λέει, «υπό πίεση ο Νέστορ Ελ Μαέστρο». Κι ο… Μουρίνιο να ήταν, αν έτρωγε τρία γκολ σε ένα δεκάλεπτο, και το προβάδισμα μετατρεπόταν σε εφιάλτη, «υπό πίεση» θα ήταν.

Για να είμαστε σωστοί η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Τι φταίει ο Ελ Μαέστρο και ο κάθε μαέστρος, αν ο Κάλστρεμ… ξέχασε που πρέπει να στέκεται ο τερματοφύλακας σε φάσεις όπως αυτή στο 46’;  Κι όταν ο Αρτυματάς «μπερδεύεται» και δεν μπορεί να στείλει σωστά την μπάλα πίσω (και σκοράρει ο αντίπαλος), είναι κρίμα να τα φορτώνεται όλα ο προπονητής. Το πρόβλημα του συμπαθέστατου «Νέστορα» είναι ότι όταν οι παίκτες του δεν πιέζουν ψηλά, ο αντίπαλος φτάνει ανενόχλητος μισό βήμα έξω τη μεγάλη περιοχή της «Κυρίας».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Βαρύ κλίμα, ετοιμάζει αντίδραση η διοίκηση

Όταν μια ομάδα δομηθεί όπως η Ανόρθωση, όταν πολλοί από τους παίκτες του ρόστερ έχουν «ελλείμματα» ποιότητας, μπορεί να φας και πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο! Αυτές τις «συνθήκες», περίμενε ο κόσμος της, να σουλουπώσει ο Ελ Μαέστρο. Κι οι αλλαγές του, όμως, ολίγον… ακαταλαβίστικές.

Διαβάστε επίσης: 40 χρόνια «Αντώνης Παπαδόπουλος»: Από τις ξύλινες κερκίδες στις μεγάλες βραδιές – Εδώ μεγάλωσαν γενιές, εκεί περιμένει η Αμμόχωστος

Ακόμη πιο ακαταλαβίστικες οι… μη αλλαγές. Προηγείσαι στο ημίχρονο με 1-0, στο 57’ είσαι πίσω στο σκορ με 1-3, κάνεις δύο αλλαγές στο 64’, άλλη μία στο 76’ και… φυλάγεις δύο αλλαγές για το κύπελλο (που δεν θα παίξεις)! Δεν ταιριάζει. Σαν λευκή πετσέτα μοιάζει.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ