Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τρεις και την κακή του μέρα…

ΑΠΟΕΛ: Τρεις και την κακή του μέρα…

Στα προηγούμενα δύο «αιώνια» ντέρμπι, ο ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε απέναντι στην Ομόνοια. Στο πρώτο επειδή ισοφάρισε 2-2 στο 90’+8 και στο δεύτερο διότι επικράτησε με 1-0. Ε, απόψε ίσχυσε το «… τρεις και η κακή του μέρα», αφού δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα (0-2) από την, κατά τεκμήριο, καλύτερη ομάδα της τρέχουσας σεζόν, η οποία μάλιστα είχε στο πλευρό της περίπου 17.000 κόσμο.

Οι γαλαζοκίτρινοι προσπάθησαν να παρουσιαστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται απέναντι στη συμπολίτισσα, έχοντας φανερά το μυαλό και στον πρώτο ημιτελικό της ερχόμενης Τετάρτης με τον Απόλλωνα. Κάτι που φάνηκε από τις πέντε αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία στο αρχικό σχήμα (δεν άρχισαν το ματς, δηλαδή, οι Τομάς, Μπρόρσον, Σταφυλίδης, Ολαγίνκα και Κούτσακος).

Ωστόσο, στο πρώτο 20λεπτο… δεν παρουσιάστηκαν στο γήπεδο και όχι μόνο δέχτηκαν δύο γκολ σε 12 λεπτά, αλλά κινδύνεψαν και με πανωλεθρία. Άργησαν πολύ να μπουν στο ματς και συμμάζεψαν την εικόνα τους με την παρουσία τους στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, θα μπορούσαν να μειώσουν, με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Ντράζιτς στο 89ο λεπτό.

Τι θα πρέπει να κρατήσει από το παιχνίδι ενόψει του ημιτελικού με τον Απόλλωνα; Καλύτερα να μην κρατήσει πολλά ουσιαστικά και σίγουρα όχι το πολύ κακό ξεκίνημα. Στη Λεμεσό παίζεται, σε μεγάλο ποσοστό, η σεζόν, αφού όλα δείχνουν ότι το Κύπελλο είναι η μοναδική οδός για εξασφάλιση θέσης σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ