Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΣοκαριστικός τραυματισμός για παίκτη της Γκρέμιο

Σοκαριστικός τραυματισμός για παίκτη της Γκρέμιο

Ο Μάρλον της Γκρέμιο έπαθε κάταγμα και ρήξη συνδέσμων στον δεξιό αστράγαλο.

Η νίκη της Γκρέμιο επί της Βιτόρια για το πρωτάθλημα Βραζιλίας (2-0) επισκιάστηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό που υπέστη ο Μάρλον.

Ο Βραζιλιάνος άσος συγκρούστηκε με αντίπαλο και στη συνέχεια έπεσε με όλο το βάρος του πάνω στον δεξιό του αστράγαλο, ο οποίος έσπασε προκαλώντας μια φρικιαστική εικόνα.

Η διάγνωση για τον 28χρονο αριστερό μπακ κάνει λόγο για κάταγμα και ρήξη συνδέσμων στον δεξιό αστράγαλο, με τον παίκτη να υποβάλλεται σήμερα σε επέμβαση και να μένει εκτός δράσης για τουλάχιστον οκτώ μήνες.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ