aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕμανουέλ: «Η ευθύνη είναι δική μου»

Εμανουέλ: «Η ευθύνη είναι δική μου»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πέδρο Εμανουέλ, συγχάρηκε τον Ερμή για τη νίκη του (3-2) και παραδέχθηκε πως οι ερυθρόμαυροι ήταν καλύτεροι.

«Συγχαρητήρια στον Ερμή. Ξέραμε ότι είναι μια δύσκολη ομάδα, που δουλεύει πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αυτό που έπρεπε. Στην πρώτη φορά που μπήκε ο Ερμής στην περιοχή μας σκόραρε, αλλά αυτό δεν άλλαξε τον τρόπο που παίζαμε. Αντιδράσαμε, βάλαμε δύο γκολ, είχαμε ευκαιρίες και θεωρώ δίκαιη την ανατροπή», είπε αρχικά.

«Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό. Είπα στους παίκτες να ελέγξουν το παιχνίδι και την κατοχή, όμως, ο Ερμής ήταν καλύτερος. Δεν ήταν καλό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, αλλά δεν μας έκαναν ευκαιρίες και στο 65’ βάλαμε το αυτογκόλ που άλλαξε την κατάστασή μας πνευματικά. Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού», συνέχισε.

«Δεν είχαμε την ικανότητα να αλλάξουμε το παιχνίδι. Έκανα κάποιες αλλαγές για να πάρουμε την κατοχή και να βρούμε λύσεις στην περιοχή του Ερμή, όμως, δεν είχαμε ευκαιρίες. Δεν ήταν καλό το δεύτερο ημίχρονο. Η ευθύνη είναι δική μου. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις δεν πρέπει να χάσεις. Εμείς δεχτήκαμε το γκολ και αυτό ήταν μια σκληρή τιμωρία μας. Στο τέλος δεν κάναμε αρκετά στα τελευταία 30 λεπτά για να πάρουμε τρεις ή έναν βαθμό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ