aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑναστασίου: «Σαν να μην παίξαμε στο πρώτο μέρος, μείναμε στο κυνήγι»

Αναστασίου: «Σαν να μην παίξαμε στο πρώτο μέρος, μείναμε στο κυνήγι»

Κρατάει το δεύτερο μέρος του ντέρμπι κυπέλλου με τον Απόλλωνα, ο προπονητής της Ομόνοιας. Ο Γιάννης Αναστασίου παρά την ήττα, δήλωσε ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο, ενώ τόνισε και την σημαντικότητα του αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ. Θυμίζουμε πως ο επαναλητικός με τους κυανόλευκους έχει οριστεί για τις 16/1 στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, δεύτερη μέρα του χρόνου. Αφού αποφασίστηκε έπρεπε να παίξουμε (χαμόγελα). Ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι απέναντι στην πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος, μια ομάδα δουλεμένη και επικίνδυνη. Θα έλεγα ότι το πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε. Είναι σαν να μην παίξαμε και βλέποντας την εικόνα στο δεύτερο μέρος, είναι κάτι θετικό. Μείναμε στο κυνήγι, προσπαθήσαμε με 10 να βάλουμε πίεση, τα καταφέραμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δυστυχώς δεν τις τελειώσαμε. Στο τελευταίο λεπτό δεν έγινε το 2-0 και το παιχνίδι έμεινε ανοικτό. Ήταν όμορφο παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Σημασία γι’ εμας έχει το παιχνίδι της Κυριακής, βγάλαμε τρεξίματα. Νομίζω πως γι’ μας ήταν ένα θετικό πρόσημο. Θα το κρατήσουμε και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Για τις μετεγγραφές: «Κάναμε δύο μετεγγραφές. Είναι δύσκολο αυτή τη περίοδο να βρεις κάτι ποιοτικό. Δεν θα κάνουμε μετεγγραφή απλά για να την κάνουμε. Θα επανέλθουν και οι τραυματίες, η ομάδα έχει λύσεις. Ευελπιστούμε να βρούμε κάτι ποιοτικό. Θα δούμε αν θα γίνουν και οι τέσσερεις μετεγγραφές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ