Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Χένινγκ Μπεργκ, είναι ότι θέλει να έχει ισάξιες επιλογές σε όλες τις θέσεις και κανείς ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας να μην αισθάνεται σίγουρος για την ενδεκάδα και από την άλλη παραγκωνισμένος.
Ενδεικτικό ότι, στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με την Τορπέντο την περασμένη Πέμπτη, οι ακραίοι αμυντικοί που πήραν φανέλα βασικού πέρσι, Μασούρας και Κίτσος, θεωρούνταν αναπληρωματικοί. Την ίδια ώρα, οι «ενδεκαδάτοι» της περσινής σεζόν, Ντιουνκού και Χαμάς, έμειναν στον πάγκο. Το ίδιο έγινε και με τον Εράκοβιτς. Ο Νορβηγός τους θέλει όλους στην… πρίζα. Όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και θέσεις θα κρίνονται αναλόγως και του τρόπου παιχνιδιού που επιλέγει ο προπονητής, αλλά και του αντιπάλου.
Η προετοιμασία της Ομόνοιας επί κυπριακού εδάφους ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση. Ο Μπεργκ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Χατζηγιοβάνη και Ελάντερ, που έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα ματς με τους Γεωργιανούς.
Διαβάστε επίσης: Με τη συλλογιστική Μπεργκ, δεν αλλάζει
Ο Ελλαδίτης θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων περί τα τέλη της εβδομάδας, ενώ ο Σουηδός άρχισε να ακολουθεί μέρος του προγράμματος. Αύριο μεσημέρι αναχωρεί η αποστολή της Ομόνοιας για το Κουταϊσι και το βράδυ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας την Πέμπτη.
Όσο για τα ονόματα των Καρλίτος (Νέα Σαλαμίνα) και Μπαχανάκ (Εθνικός), που υπήρξε φημολογία χθες ότι απασχολούν την Ομόνοια, η θέση από πλευράς της διοίκησης είναι ότι οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές δεν βρέθηκαν ποτέ στη μετεγγραφική λίστα.














