Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα ge.globo.com γράφει για μετεγγραφή του 21χρονου σέντερ μπακ Πέδρο Ενρίκε Φρανκλίμ ντα Σίλβα, ή απλώς Πεδράο, από την Κρουζέιρο στην Πάφος FC.
Την είδηση μετέδωσε ο σχολιαστής του ραδιοφωνικού σταθμού CBN Floripa, Ροντρίγκο Φαρακάο.
Διαβάστε επίσης: Μετεγγραφικό ντεμαράζ με φόντο την Ευρώπη
Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
«Αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Κρουζέιρο τον Δεκέμβριο του 2024, για να ενισχύσει την Αβαΐ τη φετινή σεζόν. Ο στόπερ Πεδράο αποχωρεί από τον σύλλογο της Φλοριανόπολις και ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Πάφος FC, στην Κύπρο.
Η Κρουζέιρο διαπραγματεύτηκε τη μεταγραφή του 21χρονου αμυντικού, ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει από τη Βραζιλία. Η πληροφορία μεταδόθηκε πρώτα από τον σχολιαστή Ροντρίγκο Φαράκο, στην εκπομπή Debate Diário του ραδιοφωνικού σταθμού CBN Floripa.
Με τη φανέλα της Αβαΐ, ο Πεδράο κατέγραψε 20 συμμετοχές: 13 στο πρωτάθλημα Σάντα Καταρίνα – στις 12 από τις οποίες ήταν βασικός – και επτά στη Β’ Κατηγορία του Μπραζιλεϊράο, με πέντε εμφανίσεις στην αρχική ενδεκάδα, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας αγωνιστικής όπου η Αβαΐ υπέστη βαριά ήττα από την Ατλέτικ.
Ο Ροντρίγκο Φαράκο είναι σχολιαστής στο κανάλι NSC TV».














