Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Με πυξίδα τη σταθερότητα και μάξιμουμ 4-5 προσθήκες

Άρης: Με πυξίδα τη σταθερότητα και μάξιμουμ 4-5 προσθήκες

Με προσήλωση στη συνέχεια του αγωνιστικού πλάνου που τον καθιέρωσε στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου, ο Άρης ετοιμάζει το χτίσιμο της νέας σεζόν με βασική αρχή τη συγκράτηση του κορμού και περιορισμένες μετεγγραφικές κινήσεις.

Όπως διαμηνύθηκε, ο αριθμός των προσθηκών δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις 4-5, εκτός απροόπτου, αφού μόλις δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν, ενώ επέστρεψαν τέσσερις δανεικοί: Μουσούντα, Σεμέδο, Σανέ και Δημητρίου, οι οποίοι θα αξιολογηθούν στην προετοιμασία.

Οι πράσινοι, άρχισαν τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, πριν αναχωρήσουν για το πρώτο στάδιο στη Γιούρμαλα της Λετονίας (Δευτέρα). Εκεί θα παραμείνουν 10 ημέρες και ακολούθως θα συνεχίσουν στην Αυστρία, όπου θα δώσουν τουλάχιστον έξι φιλικά παιχνίδια. Η επιστροφή στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουλίου.

Οι Μάτισικ και Μαρκίεφ (στο Euro Κ21), όπως και ο Μοντνόρ (στο Gold Cup), δεν θα συμμετάσχουν στο αρχικό στάδιο. Για τον Στρούσκι δεν επιβεβαιώνεται η πρόταση από τη Ρακόβ, ενώ για τον Μαγιαμπέλα τονίζεται πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Τέλος, σε ό,τι αφορά Κύπριους ποδοσφαιριστές, ο Άρης ξεκαθαρίζει πως δεν θα κινηθεί για παίκτες σε «υπεραξία» και δίνει έμφαση στην ανάδειξη παικτών από τις ακαδημίες του.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ