Η κυριαρχία της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως στην πετόσφαιρα γυναικών συνεχίζεται. Επικράτησε με 3-2 σετ του Tiles Gallery Απόλλων στον συναρπαστικό 49ο Τελικό Κυπέλλου Α’ Κατηγορίας Γυναικών και πανηγυρίζει το τρίτο σερί treble στην ιστορία της!
Σε έναν τελικό που τα είχε όλα, η Ολυμπιάδα βρέθηκε να χάνει με 0-2 σετ (9-25, 15-25) και όλα έδειχναν πως ο τίτλος θα κατέληγε στον Απόλλωνα. Ωστόσο, τα κορίτσια της Ολυμπιάδας έβγαλαν αντίδραση πρωταθλήτριας, έδειξαν χαρακτήρα και με αντεπίθεση διαρκείας γύρισαν το ματς, κατακτώντας τα επόμενα τρία σετ με 25-18, 25-17 και 15-13 στο τάι μπρέικ.
Η ομάδα της Νεάπολης όχι μόνο κράτησε το τρόπαιο που είχε κατακτήσει και πέρσι απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, αλλά ολοκλήρωσε και μια ονειρική σεζόν, κατακτώντας Σούπερ Καπ, Πρωτάθλημα και Κύπελλο – γράφοντας ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του κυπριακού γυναικείου βόλεϊ.
Ο Απόλλων μπήκε εντυπωσιακά στον τελικό, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του στα δύο πρώτα σετ. Όμως, όταν η Ολυμπιάδα βρήκε ρυθμό και πίστη, ήταν ασταμάτητη. Το πάθος, η εμπειρία και το βάθος στο ρόστερ της, αποδείχθηκαν καθοριστικά για την τελική επικράτηση.
Με την κατάκτηση και του κυπέλλου σ’ ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος, η Ολυμπιάδα, επιβεβαίωσε πως είναι η απόλυτη κυρίαρχος του αθλήματος τα τελευταία χρόνια.














