Στη μάχη της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ρίχνεται απόψε (19:00) ο ΑΠΟΕΛ, με αντίπαλο τον Άρη στο Στάδιο Άλφαμεγα. Μετά τη νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων» επί της Ομόνοιας (2-1), οι γαλαζοκίτρινοι πάνε στη Λεμεσό με αναπτερωμένο ηθικό και στόχο τη νίκη που θα τους κρατήσει σε τροχιά διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Η παρουσία του Βαγγέλη Σάμιου έφερε άνεμο αισιοδοξίας στον Αρχάγγελο, αλλά ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει συνέπεια, αποδεικνύοντας πως η επικράτηση επί της Ομόνοιας δεν ήταν απλώς μια αναλαμπή. Οι Δώνης και Αμπάγκνα παραμένουν εκτός, ενώ η συμμετοχή των Τεχέρα, Σούσιτς, Κιντιγιά και Μαϊόλι θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Πέτροβιτς ενδέχεται να επιστρέψει στην αποστολή, μετά τον τραυματισμό του στη μύτη.
Η αποψινή αναμέτρηση θα δείξει εάν ο ΑΠΟΕΛ έχει μπει για τα καλά στον δρόμο των επιτυχιών ή αν η νίκη στο ντέρμπι με την Ομόνοια ήταν απλώς μια παρένθεση. Οι γαλαζοκίτρινοι ηττήθηκαν και τις δύο φορές που αντιμετώπισαν τον Άρη στη φετινή σεζόν και καλούνται να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί της τελευταίας εξαετίας, κατά την οποία μετρούν ισάριθμες ισοπαλίες στις πρεμιέρες της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.














