Είσαι οπαδός της Ομόνοιας και βλέπεις τον Μάριους Στεπίνσκι να σκοράρει; Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος! Ο… κανόνας λέει πως το «τριφύλλι» στο τέλος της βραδιάς θα κερδίσει. Ο Πολωνός επιθετικός συνδέθηκε 14 φορές με τα αντίπαλα δίχτυα σε 10 διαφορετικά παιχνίδια, για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κοινός παρονομαστής ήταν το τελικό αποτέλεσμα: οι πράσινοι κέρδισαν σε όλα!
Ο 29χρονος επιθετικός με σεντερφορίσια κεφαλιά πέτυχε το νικητήριο γκολ της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την Πάφος FC και αναπτέρωσε τις ελπίδες των πρασίνων για διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ήταν ο έκτος αγώνας πρωταθλήματος στον οποίο βρίσκει δίχτυα ο Στεπίνσκι. Προηγήθηκαν οι νίκες επί των Ομόνοιας Αραδίππου (3-1, 5-3), Καρμιώτισσας (3-0), Απόλλωνα (3-1) και Νέας Σαλαμίνας.
Ο Πολωνός φορ έφθασε τα εννέα γκολ στο πρωτάθλημα και ισοφάρισε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας του στο σκοράρισμα σε αγώνες πρωταθλήματος σε μία σεζόν. Όσο για την κορυφαία; Ήταν τη σεζόν 2015-16 με τη φανέλα της Ρουχ Χορζόφ, με την οποία πέτυχε 15 τέρματα στο πρωτάθλημα Πολωνίας.














