aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣκοποβολή: Οι πρωταθλητές της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας

Σκοποβολή: Οι πρωταθλητές της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας

Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο (πέραν των 200 αθλητών) ολοκληρώθηκε το φετινό Δ’ Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, το οποίο περιλάμβανε πέντε πρωταθληματικούς αγώνες και για κάθε αθλητή και ομάδα μέτρησαν στο τέλος, τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα.

Στην ομαδική κατάταξη, πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκε η σκοπευτική ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, η οποία συγκέντρωσε 652/800, ενώ δεύτερη κατετάγη η ομάδα του Κυνηγητετικού Συλλόγου Πέρα Ορεινής με 627/800 και τρίτη η «ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ» Καϊμακλίου με 624/800.

Στην ατομική κατάταξη, ο Ηλίας Χαραλάμπους του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΠΛΟΥΜΙ» Κοκκινοτριμιθιάς με 172/200 έκοψε πρώτος το νήμα στην Α’ κατηγορία των κυνηγών, όπου δευτεραθλητής αναδείχτηκε ο Κυριάκος Κυλίλης του Κυνηγετικού Συλλόγου Πέρα Ορεινής με 170/200 και τριταθλητής ο συναθλητής του Στέλιος Στυλιανού με 165/200.

Πρωταθλητής στην Α’ κατηγορία των σκοπευτών αναδείχτηκε ο Πέτρος Ιωάννου της ΣΚΟΛΕΥ με 185/200, ενώ στη Β’ κατηγορία πρώτευσε το σκοπευτής της «ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ» Θέμης Τσαγγαρίδης με 180/200.

Στη Β’ κατηγορία των κυνηγών πρώτος κατετάγη ο Χρύσανθος Νεοπτολέμου της «ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ» με 170/200, δεύτερος ο Ανδρέας Αντωνίου του Κ.Σ. «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών με 165/200 και τρίτος ο Έτης Γεωργίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Αναλιόντα με 157/200. Οι Μίκης Φυλακτού (Κ.Ε. Λευκωσίας) και Ανδρέας Εφέ (Κ.Ε. Λυθροδόντα) εξασφάλισαν τις δυο πρώτες θέσεις στην κατηγορία των βετεράνων σκοπευτών.

SONY DSCΟι αθλητές του Κυνηγετικού Συλλόγου «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας Θανάσης Κωνσταντίνου και Κώστας Γρηγορίου πρώτευσαν στους βετεράνους κυνηγούς όπου τρίτος κατετάγη ο Ανδρέας Λαζανίτης του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών. Τέλος, στους έφηβους πρώτευσε ο νεαρός Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης (Φραγκολίνα) και ακολούθησαν οι Παναγιώτης Νεοφύτου (Πολύκαττος) και Γιάννης Νεοφύτου (Πανσόλειος).

Η τελετή βράβευσης των πρωταθλητών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 19.30 στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λευκωσίας, όπου θα προηγηθεί αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα. Στην τελετή θα βραβευτούν οι ακόλουθοι σε κάθε κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ