aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑτλέτικο... Γαλλίας ! (video)

Ατλέτικο… Γαλλίας ! (video)

Το γκολ του Αλεξάντροφ (6′) ξύπνησε μνήμες από το 1993 στο Stade de France, αλλά η Γαλλία «καθάρισε» πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο και έφτασε εύκολα στη νίκη (4-1). «Περίπατο» έκανε η Ολλανδία απέναντι στην Λευκορωσία (4-1), «ίδρωσε» η Σουηδία απέναντι στο Λουξεμβούργο (0-1).

Ήταν στις 17 Νοεμβρίου του 1993 στο Parc des Princes όταν ο Εμίλ Κονσταντίνοφ με δύο γκολ (το δεύτερο στις καθυστερήσεις) έστελνε την Βουλγαρία στο Μουντιάλ και άφηνε τους «τρικολόρ» με άδεια χέρια! Ο Αλεξαντρόφ με πέναλτι μόλις στο 6′ ξύπνησε… άσχημες μνήμες, αλλά οι «τρικολόρ» φρόντισαν πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο να κάνουν την ανατροπή, να «καθαρίσουν» το ματς και τελικά να φτάσουν σε μία άνετη νίκη (4-1).

Ο Γκαμεϊρό στο 23′ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους και στο 26′ ο Παγιέ έκανε το 2-1! Στο 38′ ήταν η σειρά του Γκριεζμάν να βρει δίχτυα και να διαμορφώσει το 3-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «τρικολόρ»… έβγαλαν το πόδι από το γκάζι και απλά σημείωσαν ακόμα ένα τέρμα στο 59′ με τον Γκαμεϊρό, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ