«Μέσι της Σερβίας», έτσι αποκαλούν τον 17χρονο Αντρίγια Μαξίμοβιτς στη Σερβία και ο… μικρός έχει ήδη μπει στο μάτι μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Γιουβέντους και Ντόρτμουντ, η μία μετά την άλλη εξετάζουν την περίπτωση του 17χρονου επιθετικού μέσου του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος μάλιστα φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με το εθνόσημο το περασμένο Σάββατο (12/10), στη νίκη της Σερβίας επί της Ελβετίας για το Nations League με 2-0.
Αγωνίζεται από το καλοκαίρι στην ανδρική ομάδα του Ερυθρού Αστέρα και ήδη μετράει τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε έντεκα ματς, έχοντας… ταξιδέψει στα «αστέρια» απέναντι στην Ίντερ για το Champions League.
Το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα λήγει το καλοκαίρι του 2027 και μένει να δούμε αν κάποιος από τους μνηστήρες του κινηθεί για να τον αποκτήσει, καθώς ο ίδιος σχεδιάζει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σερβικός σύλλογος κοστολογεί τον Μαξίμοβιτς περί τα 15 εκατ. ευρώ και μένει να δούμε εάν θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Βελιγραδίου.














