Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι Ρώσοι υποψήφιοι επενδυτές είναι εδώ!

Ανόρθωση: Οι Ρώσοι υποψήφιοι επενδυτές είναι εδώ!

Όπως πληροφορείται το «Goal», οι Ρώσοι είναι σχετικοί με το ποδόσφαιρο

Πρώτη γεύση από την ομάδα της Ανόρθωσης στο φιλικό με την ΑΕΛ (2-1) στο «Αλφαμέγα», είχαν την ευκαιρία να πάρουν οι Ρώσοι υποψήφιοι επενδυτές. Τις τελευταίες ημέρες οι διεργασίες είναι έντονες, με τους Ρώσους να θέλουν να μάθουν τα πάντα για τον Σύλλογο και αναλόγως θα κρίνουν εάν θα επενδύσουν στην Ανόρθωση.

Όπως πληροφορείται το «Goal», οι Ρώσοι είναι σχετικοί με το ποδόσφαιρο και αφού μείνουν ικανοποιημένοι με αυτά που θα αντικρίσουν, θα ενημερώσουν για την πρόθεσή τους. Βεβαίως, για να προχωρήσει η συμφωνία θα πρέπει να εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση του Σωματείου.

Λίαν συντόμως θα διαφανεί εάν η Ανόρθωση θα αλλάξει χέρια και το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών θα περάσει σε ρωσικά χέρια. Σίγουρα είναι μια μεγάλη απόφαση από πλευράς των ανθρώπων της Ανόρθωσης, που θα τα ζυγίσουν όλα εφόσον είναι θετικοί οι Ρώσοι και θα κληθούν να ενημερώσουν λεπτομερώς τα μέλη του Σωματείου, τα οποία είναι αυτά που θα ανάψουν το πράσινο ή το κόκκινο φως.

Η φιλική νίκη επί της ΑΕΛ είναι μια τονωτική ένεση για τους παίκτες της Ανόρθωσης, σε μια περίοδο σκληρής δουλειάς. Αποτέλεσε ξεμούδιασμα από τις δυνατές προπονήσεις και θα είναι καλό εργαλείο για τον Οκκά ενόψει της συνέχειας. Η Ανόρθωση θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ