Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥΟύτε στον πάγκο ο Ντούρις, ζήτησε να μην αγωνιστεί και φεύγει!

Ούτε στον πάγκο ο Ντούρις, ζήτησε να μην αγωνιστεί και φεύγει!

Ο Μίχαλ Ντούρις είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Σπάρτακ Τρνάβα, όπως σας ενημέρωσε από το μεσημέρι το «Goal». Μάλιστα, ο Σλοβάκος επιθετικός δεν βρίσκεται στην αποστολή του Οθέλλου για το παιχνίδι απέναντι στην Πάφος FC, που αρχίζει στις 19:00 στο Στάδιο «Αμμόχωστος».

Ναι μεν ο Οθέλλος θα επωφεληθεί ενός ποσού της τάξης των €50.000, αλλά αποδυναμώνεται ακόμη περισσότερο ενόψει και της προσπάθεια για παραμονή στην Κατηγορία. Ήδη αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές για διάφορους λόγους, που στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν βασικά στελέχη.

Η προσπάθεια της ομάδας της Αθηαίνου γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Είναι υποχρεωμένη να παλέψει με τους ποδοσφαιριστές που είναι σήμερα στο ρόστερ, με τον Κώστα Σακκά να στηρίζεται σε μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ