aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥΟ Ντούρις ετοιμάζει βαλίτσες για επιστροφή στην Σπάρτακ Τρνάβα

Ο Ντούρις ετοιμάζει βαλίτσες για επιστροφή στην Σπάρτακ Τρνάβα

Ο Μίχαλ Ντούρις, που στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν αγωνίστηκε στην Σπάρτακ Τρνάβα με τη μορφή δανεισμού από τον Οθέλλο, ετοιμάζει βαλίτσες για επιστροφή στην ομάδα της πατρίδας του.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, «Goal.com.cy», φέρουν τον Σλοβάκο επιθετικό να έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από την Σπάρτακ Τρνάβα για συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών. Ο Ντούρις ενημέρωσε τη διοίκηση του Οθέλλου για την πιο πάνω εξέλιξη και θεωρείται θέμα χρόνου η αποχώρησή του.

Το σημερινό ματς με αντίπαλο την Πάφος FC στο «Αμμόχωστος» εκτός απροόπτου θα έιναι το τελευταίο του Ντούρις με τη φανέλα του Οθέλλου.

Από την μετακίνηση του Ντούρις στην Σπάρτακ Τρνάβαθα επωφεληθεί και ο Οθέλλος, που το έθεσε ως όρο για να ανάψει πράσινο φως για παραχώρηση του Σλοβάκου επιθετικού. Γίνεται λόγος ότι, το Σωματείο της Αθηαίνου θα βάλει στο ταμείο του ένα ποσό της τάξης των €50.000.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ