aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔύσκολο έως απίθανο

Δύσκολο έως απίθανο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Χωρίς τον Ιβάν Τρισκόφσκι είναι πιθανό να παραταχθεί η ΑΕΚ στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα την ερχόμενη Κυριακή. Οι ποδοσφαιριστές του Ιμναόλ Ιδιάκεθ επέστρεψαν χθες το πρωί στις προπονήσεις, όμως ο Τρισκόφσκι δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, αφού είναι τραυματίας.

Η κατάσταση του Σκοπιανού επιθετικού θα αξιολογείται καθημερινώς και μέσα από τις επόμενες προπονήσεις θα διαφανεί πότε θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του. Για την ώρα θεωρείται δύσκολο να προλάβει το σημαντικό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και ο Ιδιάκεθ αν δεν είναι 100% έτοιμος, δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Ακολουθούν και παιχνίδια με τις εθνικές ομάδες και αυτό είναι κάτι που προσέχει η τεχνική ηγεσία στο πώς διαχειρίζεται το ρόστερ της.

Στόχος της λαρνακιώτικης ομάδας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα είναι ένας και μοναδικός. Να μπορέσει να πετύχει την έκτη συνεχόμενή της επιτυχία, να φθάσει τους 18 βαθμούς έχοντας το απόλυτο και να πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό κι αυτό είναι κάτι που βοηθά αφάνταστα την τεχνική ηγεσία στο να βγάλει πιο εύκολα τη δουλειά που γίνεται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μπορεί η ΑΕΚ να έχει το αλάνθαστο και να είναι πρώτη στη βαθμολογία, όμως ο Ιδιάκεθ ζητά συνεχώς περισσότερα από τους παίκτες του. Τους ζητά βελτίωση, συγκέντρωση και να δουλέψουν στις αδυναμίες τους. Με αυτό τον τρόπο τους στέλνει και το μήνυμα ότι δεν θέλει η κορυφή να ζαλίσει την ομάδα του, γιατί κάτι τέτοιο θα είναι καταστροφικό στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ