aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΙκανοποίηση υπό τις περιστάσεις

Ικανοποίηση υπό τις περιστάσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τρίτος βαθμός για τον Άρη με ισάριθμες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Ήθελε το διπλό η ομάδα της Λεμεσού προψές απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, όμως υπό τις περιστάσεις, το 0-0 την άφησε ευχαριστημένη. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δέχθηκε πίεση, πρόσεξε περισσότερο την άμυνα της και κατάφερε να μη δεχθεί γκολ, με τον Γκολζ να έχει και πάλι εξαιρετικές επεμβάσεις στο ενεργητικό του.

Με τους τρεις βαθμούς, που έχει κερδίσει στις τέσσερις αγωνιστικές παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Υπάρχει όμως αρκετός δρόμος και ο Θαλής Θεοδωρίδης δουλεύει με στόχο να παρουσιάσει σύντομα ένα σύνολο με περισσότερες απαιτήσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Η άμυνα του Άρη πήρε άριστα, καθώς δεν επέτρεψε στους αντίπαλους επιθετικούς να πετύχουν ένα γκολ, ενώ από εκεί και πέρα, οι μέσοι και οι επιθετικοί προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να κάνουν τη ζημιά.

Η ουσία είναι πως οι πράσινοι προσπέρασαν ένα παιχνίδι, απέναντι σε μία αντίπαλο που ήθελε πολύ τη νίκη στο γήπεδό της. Πιστεύουν μάλιστα πως οι δυνατότητές τους, είναι περισσότερες από αυτές που έδειξαν μέχρι τώρα και πως στα παιχνίδια που ακολουθούν, θα παρουσιαστούν πιο ανεβασμένοι και πιο απαιτητικοί.

Μετά τον βαθμό που πήραν στο «Αμμόχωστος», θα αρχίσουν από αύριο δουλειά για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο. Πρόκειται ασφαλώς για δύσκολο παιχνίδι, αλλά με πολλές προκλήσεις για τους ποδοσφαιριστές, κόντρα σε έναν σαφώς πιο ποιοτικό αντίπαλο.

Πλήγμα με Μαραγκουδάκη

Οι πράσινοι δέχθηκαν πολύ νωρίς (31’) το πλήγμα με την αποχώρηση του Μάρκου Μαραγκουδάκη. Ο Ελλαδίτης επιθετικός υπέστη διάστρεμμα, κάτι που θα τον αφήσει εκτός δράσης στη συνέχεια, ίσως και για έναν μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ