aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Για την υπέρβαση στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Ολυμπιακός: Για την υπέρβαση στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Ο Ολυμπιακός καλείται να σηκώσει ανάστημα, κάνοντας το τέλειο παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης». Για να ακριβολογούμε, να φτάσει απόψε στο ύψος μακράν της καλύτερης φετινής εμφάνισής του ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Απέναντι στην Πάφος FC, δίχως αμφιβολία, δίνει το δυσκολότερο παιχνίδι στο τρέχον πρωτάθλημα, επομένως επιβάλλεται οι ποδοσφαιριστές να κάνουν την υπέρβαση ώστε να μην φύγουν με το κεφάλι κατεβασμένο από το στάδιο της Πάφου.

Ο Μάκης Σεργίδης, δεν υπολογίζει στους μόνιμα τραυματίες Μπερτ Έσελινγκ, Στέφανο Χαραλάμπους, την ίδια ώρα που οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Φίλιππου Ευτυχίδη. Αμφίβολη κρίνεται η παρουσία του Φαμπρίς Κα, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Η κατάστασή του, αξιολογήθηκε και στη χθεσινή προπόνηση. Τα βαθμολογικά είναι ζόρικα για τον Ολυμπιακό και εννοείται πως σε κάθε παιχνίδι περνά από εξετάσεις. Να μην ξεχνάμε πως μετά το ματς με την Πάφος FC, θα τεθεί αντιμέτωπος με τις Ανόρθωση (10/12), Άρη (16/12), ΑΕΛ (23/12) και ΑΠΟΕΛ (3/1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ